Amerikkalaistaaperolta ennennäkemätön debyyttialbumi – "Syntymättömän ääniä" nauhoitettiin jo kohdussa

Törkeä jo sikiönä! Onnelliset vanhemmat menivät lääkärinkäynnille 30. raskausviikolla – ultraäänessä näkyikin jotain hävytöntä 0:44
Tämä lapsi puolestaan oli hurjimus jo sikiönä! Onnelliset vanhemmat menivät lääkärinkäynnille 30. raskausviikolla – ultraäänessä näkyikin hävytön käsimerkki.

Luca Yupanqui nauhoitti LP:n jo ennen syntymäänsä. Sounds of the Unborn, suom. "syntymättömän ääniä", on kohdussa nauhoitettu levy.

Luca Yupanqui julkaisee pian esikoislevynsä. Hän on vasta taaperoikäinen, mutta on jo ehtinyt nauhoittaa musiikkia – nimittäin kohdussa, kertoo The Guardian.

"Syntymättömän ääniä" nauhoitettiin kohdussa

Lucan levy, Sounds of the Unborn, suom. "syntymättömän ääniä", on nauhoitettu ennen hänen syntymäänsä. Se on maailman ensimmäinen kohdun sisäisistä äänistä tehty LP.

Levy-yhtiön mukaan levyllä itseään ilmaisee "sielu, joka ei vielä ole nähnyt päivänvaloa tai hengittänyt henkäystäkään ilmaa".

Kohtua kuunneltiin elektrodein

Ei liene yllätys, että Lucan vanhemmat, Elizabeth Hart ja Iván Diaz Mathé, ovat molemmat musiikkialalla.

"Kohtulevy" nauhoitettiin viidessä tunnin mittaisessa yhteismeditaatiohetkessä MIDI Biodata Sonification System -nimisellä laitteella. Elizabethin vatsaan kiinnitettiin elektrodeja, joiden nauhoittamat värähtelyt muokattiin kuultaviksi syntetisaattoreiden avulla.

Iván jakoi näytteen levystä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hän avasi silmänsä suuriksi ja tuijotti vanhempiaan"

Levy-yhtiö uskoo, että Luca on nuoresta iästään huolimatta jollakin tapaa tietoinen musiikillisista saavutuksistaan: yhtiön mukaan hän reagoi voimakkaasti, kun levyä miksattiin vuonna 2020.

– Hän avasi silmänsä suuriksi ja tuijotti vanhempiaan, kuin olisi tunnistanut omat äänensä kohdusta, levy-yhtiö maalaili tiedotteessaan.

Levy julkaistaan huhtikuussa 2021. Levy-yhtiö myy myös laitetta, jolla Elizabethin kohtua kuunneltiin; se tosin maksaa 200 dollaria.

Tomi Rantasen ikuistamat revontulet puolestaan päätyivät jättimäisen yhdysvaltalaisbändin musiikkivideolle! Katso video:

Tomi Rantasen ikuistamat revontulet päätyivät jättimäisen yhdysvaltalaisbändin musiikkivideolle 2:55

Lue myös:

    Uusimmat