Australialainen Amber, 18, luuli sairastuneensa vatsatautiin, mutta hurja totuus paljastui kesken suihkun: "Ajattelin vain, että elämäni on ohi"

Isä auttoi lapsensa maailmaan hotellin parkkipaikalla 1:52
Amerikkalaisisä auttoi vaimonsa synnytyksen läpi parkkipaikalla Milwaukeessa, Wisconsinissa, kun vauva ei malttanut odottaa sairaalaan asti. Puhelimen päässä avusti hätäkeskuspäivystäjä.

Australian Queenslandissa asuva 18-vuotias nuori nainen luuli olevansa vatsataudissa. Yllättäen oireet eivät kertoneetkaan vatsataudista, vaan käynnistyneestä synnytyksestä.

Amber Smith tunsi vatsassaan omituisia oireita suihkussa ollessaan. Hän luuli sairastuneensa vatsatautiin tai olevansa muuten sairas, mutta hetken kuluttua järkyttävä totuus valkeni hänelle. Amberin tapauksesta uutisoi 7NEWS.com.au.

– Menin suihkuun. Siellä ollessani aloin tuntea painetta vatsassani, ja seuraavassa hetkessä aloin vuotaa [lapsi]vettä. Kiljuin, jolloin kihlattuni tuli alakertaan ja näki vauvan pään, Amber kertaa tapahtumia.

Kihlattu menetti muistinsa shokin seurauksena

Amberin kihlattu Blairdon Woods ryntäsi paikalle kuultuaan naisen kiljuvan kylpyhuoneessa. Mies kertoo aluksi järkyttyneensä toden teolla tapahtumista.

– Luulin, että hän kaatui ja satutti itsensä, ehkä mursi luunsa. Kiirehdin kylpyhuoneeseen, jolloin näin poikani pään, Blairdon kertoo.

– Välitön reaktioni oli rehellisesti sanottuna, että mitä v*ttua. Olin shokissa, hän sanoo.

Mies soitti äidilleen ja hätänumeroon. Vauva syntyi maailmaan lopulta kymmenessä minuutissa. Pienokainen sai nimekseen Cooper Woods.

– Olin niin shokissa, etten muista kaikkia tapahtumia, Blairdon myöntää.

Myös Amber kertoo aluksi olleensa tapahtumista järkyttynyt.

– Se oli hullua. Ajattelin vain, että vanhempani kieltävät minut ja elämäni on ohi. Kuitenkin tunti, pari, tapahtumien jälkeen katsoin vauvaani silmiin ja tiesin, että näin oli tarkoitus tapahtua, nainen sanoo.  

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tuoreilla vanhemmilla ei ollut aavistustakaan raskaudesta

Raskaus ei aiheuttanut Amberille juurikaan oireita. Nainen kertoo kuukautistensa olleen aina epäsäännölliset, joten niiden perusteella hän ei osannut epäillä mitään poikkeavaa.

– Mahani kasvoi hieman, mutta luulin vain syöneeni liikaa. Kaikki vaikutti normaalilta, Amber kertoo.

Lääkärit arvelivat, että vauva oli asettunut kohdussa lähelle selkärankaa. Näin ollen raskaus ei näkynyt juurikaan ulospäin.

Amberin ja Blairdonin vanhemmat ovat suhtautuneet uuteen lapsenlapseensa hyvin. Kaikki ovat iloisia uudesta tulokkaasta ja tukevat tuoreita vanhempia.

– Olen auttanut äitiäni kahden pikkusisarukseni kanssa, joten minulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä teen, Blairdon kertoo.

Alun shokin jälkeen myös tuoreet vanhemmat iloitsivat pienokaisestaan. Vanhemmat ovat yhtä mieltä siitä, että lapsi on ihme.

Lähde: 7NEWS.com.au

Lue myös:

    Uusimmat