Amerikkalaisopiskelija sairastui koronaan – brittiyliopiston ensireaktio naurattaa: "Prioriteetit kunnossa!"

Näin teet hitiksi noussutta dalgona-kahvia eli vatkattua kahvia 1:16
Videolla: näin teet dalgona-kahvia!

Briteissä opiskeleva amerikkalaisnainen kertoo huvittuneena, että heti koronakaranteeninsa aluksi hän sai teetä ja vedenkeittimen. Opiskelijan somehitiksi nousseesta TikTok-videosta kertoo Daily Star.

Amerikkalainen Bateman Solms opiskelee toista vuotta Skotlannissa St. Andrewsin yliopistossa. Helmikuun alussa hän sairastui koronavirukseen.

Bateman asuu yliopiston asuntolassa ja hänen pitää tartuntansa vuoksi välttää oleskelua asuntolan yleisissä tiloissa eli pysyä karanteenissa omassa huoneessaan.

– Asun yliopiston asuntolassa ja he ovat vastuussa siitä, että saan ruokaa ja muita tarvitsemiani juttuja ollessani karanteenissa, jotta minun ei tarvitse käyttää yhteistiloja, Bateman selittää videolla.

Somehitiksi nousseella TikTok-videolla hän kertoo peribrittiläisestä tavasta, jolla yliopiston henkilökunta huomioi hänet heti kuultuaan tartunnasta: aivan ensimmäiseksi hänelle tuotiin vedenkeitin ja teetä. Näin hän voi keittää teetä käymättä yhteiskeittiössä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Henkilökunnan toiminta naurattaa

Tilanne naurattaa Batemania. Hänestä on hauskaa, että britit ajattelevat koronavirukseen sairastuneen aivan ensimmäiseksi tarvitsevan mahdollisuuden keittää itselleen teetä.

– Rakastan tätä! hän hehkuttaa.

Videosta somehitti

Batemanin videota on katsottu yli miljoona kertaa. Teetoimitus on naurattanut kommentoijia.

– Prioriteetit kunnossa, eräs kommentoi.

– Ensiluokkaista kriisinhallintaa, toinen kirjoitti.

– Kuppi teetä ratkaisee kaikki ongelmat! kolmas totesi.

Lue myös:

    Uusimmat