Amerikkalaisnainen laitatti täyteaineita huuliinsa – karmea reaktio: "Se oli aivan epätodellista"

Kailee Jonesin, 23, huulet turposivat täyteainepistosten takia moninkertaisiksi.

Amerikkalaisnaisen video rajusta reaktiosta huulien täyteaineisiin kerää huomiota. Kailee Jones, 23, kertoo saaneensa rajun reaktion pistoksista; hänen huulensa turposivat moninkertaisiksi.

– Kuvat eivät edes näytä, miten suuret huulet olivat, se oli hullua, Kailee kuvaili New York Postin mukaan.

Koki huultensa olevan liian kapeat

Kailee hankki huuliinsa täyteaineita ensimmäistä kertaa marraskuussa 2021, koska koki huultensa olevan suhteettoman pienet. Pistosten vaikutus todellakin korjasi ongelman, mutta toi tilalle toisen. Yllä olevalta videolta näet, mitä Kaileen huulille tapahtui!

– Kun se alkoi, noin tunnin tai kahden kuluttua ne olivat tosi isot, ja sitten ne olivat sellaiset 48 tunnin ajan, Kailee sanoo.

Hän ei voinut juoda tai edes puhua normaalisti huulien vuoksi. Jääpalat eivät tilannetta auttaneet.

– Sanoisin, että ne olivat kahdeksan kertaa suuremmat kuin huuleni normaalisti. Se oli aivan epätodellista.

Somevideo kauhistutti: "Kuvitelkaa, jos ne poksahtavat"

Kaileen äiti oli huolissaan vaikutuksen leviämisestä ja pelkäsi tyttärensä nielun turpoavan umpeen. Kailee kävi lääkärissä; hän pelkäsi paitsi nielunsa turpoamista, myös sitä, että huulet jäisivät pysyvästi valtaviksi. Kailee kuitenkin sai steroidilääkityksen, joka auttoi tilanteeseen.

Hän jakoi kokemansa TikTokissa varoittaakseen muita; jo kolme miljoonaa katsojaa on nähnyt Kaileen videon, jolla todella oli silmiä avaava vaikutus.

– Kuvitelkaa, jos ne poksahtavat, kommenteissa kauhisteltiin.

Ei täysin muuttanut mieltään täyteaineiden suhteen

Uskomatonta kyllä, kokemus ei täysin saanut Kaileeta muuttamaan mieltään täyteaineiden suhteen. Kun huulten turvotus laski, hän mieltyi niiden ulkonäköön.

– Todellakin pelottaa hoidattaa ne uudelleen, mutta tykkään siitä, miltä ne nyt näyttävät. Joten en tiedä, hoidatanko ne uudelleen, hän myöntää.

Lähteet: KameraOne,  Tiktok.com/@yuuuuuuuuuuuuuurtNypost.com

Lue myös:

    Uusimmat