Tara on käyttänyt ulkonäkönsä muokkaamiseen jo yli 80 000 euroa – ei ole vieläkään tyytyväinen

2:32
Mitä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista? Kävimme kysymässä!

Kolmekymppinen australialaisnainen haaveilee uusista kauneusoperaatioista. 

Melbournelainen Tara Jayne McConachy, 32, kertoo australialaisessa Mirror Mirror  -tv-ohjelmassa haluavansa lisää kauneusleikkauksia. Ennestään useassa operaatiossa käyneen naisen tarinan kertoo myös News.com.au-sivusto.

Instagramissa Taralla on yli 133 000 seuraajaa. Kauneusleikkauksilla muokatusta ulkonäöstään tunnetuksi tullut Tara kertoo ohjelman trailerissa, ettei ole tyytyväinen tämänhetkiseen ulkonäköönsä. Hän tahtoo näyttää samalta kuin editoiduissa kuvissa. 

Sairaanhoitajana työskentelevä Tara haaveilee esimerkiksi isommista rinnoista. Nyt hänen kuppikokonsa on E.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erilaisia kauneusleikkauksia yli 83 000 euron edestä

Tara kertoo käyttäneensä kauneusleikkauksiin 135 000 Australian dollaria eli noin 83 280 euroa. Hän kertoo pitävänsä ulkonäkönsä ”nukkemaisesta vaikutelmasta”.  

Naiselle on tehty viisi rintojensuurennusleikkausta. Hän on käynyt nenäleikkauksessa, ottanut peppuimplantit ja hankkinut hammaslaminaatit. Tara pitää myös solariumissa käynnistä. 

Lisäksi hänelle on laitettu täyteaineita ja botoxia. Pulleat huulet ovat Taralle tärkeä asia. Hän käy laitattamassa niihin täyteaineita säännöllisesti.

Tuloja OnlyFansista

Viime syyskuussa Tara liittyi OnlyFansiin. Palvelu auttaa häntä rahoittamaan elämäntyyliään ja keräämään varoja tuleviin kauneusoperaatioihin.

– Tähän mennessä se on ollut oikein fiksu veto. Ensimmäisten kolmen päivän aikana tienasin 10 000 dollaria, hän kertoo.

– Minusta on ihanaa päästä hieman henkilökohtaisemmin tekemisiin fanieni kanssa ja näyttää heille myös elämääni kulissien takaa.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja