Alfa Romeo -pomo ottaa Kimi Räikkösen tallikaverin ongelmat täysin tallin piikkiin

Formula ykkösten Alfa Romeo -tallissa kilpaileva Antonio Giovinazzi tarvitsee vielä aikaa osoittaakseen todelliset kykynsä, linjaa tallipäällikkö Frederic Vasseur.

Giovinazzi ei ole kauden kolmen ensimmäisen osakilpailun aikana kyennyt vielä avaamaan pistetiliään, kun taas italialaisen tallitoveri Kimi Räikkönen on kerännyt niitä jo 12 kappaletta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Vasseur kertoo Alfa Romeon ottavan täyden vastuun Giovinazzin vaisusta alkukaudesta. Luotto italialaiskuskin kykyihin on edelleen kova.

– Antonio ei ole tähän saakka kyennyt näyttämään todellista potentiaaliaan, mutta se on täysin tallin vika. Jotkut tekniset ongelmat saivat aikaan sen, ettei hän kyennyt viettämään tarpeeksi aikaa radalla ja saamaan autostaan irti parasta suorituskykyä, Vasseur kertoi racefans.netin mukaan.

– Hän kuitenkin näytti erityisesti Australian aika-ajon ensimmäisellä osiolla, miten nopea hän oikeasti on. Meidän täytyy nyt vain olla kärsivällisiä, minkä jälkeen hän varmasti selättää ongelmansa, Vasseur lisäsi.

Räikkösen panos tallin alkukauteen saa Vasseurilta pelkkää kiitosta.

– Kimi tekee mahtavaa työtä. Hänen palautteensa insinööreille on niin tarkkaa kuin mahdollista. Heti kun hän vain istuu autoon, niin hän saa homman hoidettua. Auto on näyttänyt mahtavaa potentiaalia, mutta samalla meillä on ollut joitakin teknisiä vaikeuksia ja hankaliakin hetkiä, Vasseur summasi.

F1-kausi jatkuu Azerbaidzhanissa tulevana viikonloppuna. 

Lue myös:

    Uusimmat