Alastomana vaeltelemasta löydetty ex-lapsitähti Amanda Bynes on päässyt pois sairaalahoidosta

Amanda Bynesin on todettu olevan valmis palaamaan päivittäiseen elämäänsä.

Lapsitähtenä julkisuuteen noussut ja muun muassa Hairspray-elokuvasta tunnettu näyttelijä Amanda Bynes on vapautettu yli kolme viikkoa kestäneestä psykiatrisesta hoidosta, kertoo TMZ.

Bynes lähetettiin tahdosta riippumattomaan psykiatriseen sairaalahoitoon sen jälkeen, kun hänet löydettiin vaeltelemasta alastomana Los Angelesin kaduilta.

Bynesille läheiset lähteet kertovat TMZ:lle, että hänet vapautettiin sairaalahoidosta maanantaina. Vapautus perustui Bynesin ja hoitohenkilökunnan yhteisymmärryksessä tekemään päätökseen siitä, että hän oli valmis palaamaan päivittäiseen elämäänsä.

TMZ:n mukaan Bynesin hoito jatkuu avohoitona, jolla varmistetaan, että päihde- ja mielenterveysongelmien kanssa kamppaillut ex-lapsitähti saa tarvitsemaansa apua ja tukea pärjätäkseen. 

Bynes on kertonut aikaisemmin julkisuudessa kamppailleensa muun muassa huumeongelman kanssa. Hänet vapautettiin noin vuosi sitten vanhempiensa holhouksesta, johon hänet asetettiin vuonna 2013 pitkään jatkuneiden ongelmien jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat