Aki Linnanahde tekee tunnustuksen podcastissa Kirsi Alm-Siiralle vuosikymmenten jälkeen – uutisankkurin seurustelu-uutinen oli miehelle takaisku

0:46
Näitkö tämän absurdin virityksen, jolla lennettiin kuin noita-akka? Kirsi Alm-Siira joutui pidättelemään naura nähtyään poskettoman pätkän!

Kirsi Alm-Siira ja Aki Linnanahde työskentelivät 2000-luvun alussa samalla radiokanavalla. Nyt, parikymmentä vuotta myöhemmin Linnanahde paljasti podcastissa, minkälaisia tunteita se herätti, kun nykyinen uutisankkuri alkoi seurustella. 

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira on tehnyt mittavan uran media-alan parissa. Hän puhuu uransa alkuajoista Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa. Ajasta, kun hän muutti Helsinkiin töihin. 

Alm-Siira aloitti uransa kotiseudullaan Porissa, jossa työskenteli eri urheilumedioissa – radiossa ja lehdissä.

Eloisa ja sosiaalinen nainen kaipasi kuitenkin "isompaan maailmaan", joka tarkoitti hänen kohdallaan Helsinkiä. 2000-luvun alussa, 26-vuotiaana hän pakkasi laukkunsa ja muutti Helsinkiin työskentelemään Sport FM:lle.

Alm-Siira kertoo tehneensä tuolloin peräti seitsemää eri työtä yhtä aikaa.

Hän juonsi radiolähetystä nykyisen Nelosen radioiden johtajan Jussi Suvannon kanssa ja jo edesmenneen ammattinyrkkeilijä Tony Halmeen kanssa, joka oli tunnettu vahvoista mielipiteistään.

Podcastin luotsaaja Aki Linnanahde ihmettelee, miten nuori nainen selvisi voimakasluontoisen Halmeen kanssa.

– En traumatisoitunut, mutta ei se ollut helppoakaan. Olimme koko ajan napit vastakkain. En kestänyt hänen ylikorostettuansa maskuliinisuutta. Hän piti minua idioottina, tai ainakin käyttäytyi minua kohtaan niin.

Podcastissa Linnanahde ja Alm-Siira pohtivat sitä, kuinka maailmankuva oli parikymmentä vuotta sitten hyvin erilainen kuin tänä päivänä, eikä heidän tarkoituksenaan ole puhua pahaa edesmenneestä nyrkkeilijästä.

– Nykyään, jos aamutiimini tulisi nuori nätti nainen ja kohtelisin häntä sillä tavalla, niin eihän niin voisi tehdä, Linnanahde pohtii.

Näitkö tämän hupaisan virityksen, jolla lennettiin kuin noita-akka? Kirsi Alm-Siira joutui pidättelemään naura nähtyään poskettoman pätkän, katso yltä videolta.

Tunnustus

Myös Linnanahde työskenteli samalla kanavalla ja kaksikko teki joskus myös yhteisiä juontoja. Alm-Siira tutustui työpaikalla Kalle Siiran, jonka kanssa hän meni myöhemmin naimisiin ja perusti perheen. Pariskunta erosi vuoden alussa.

Linnanahde tekee paljastuksen podcastissa.

– Se oli minulle pieni takaisku, kun kuulin, että rupeatte seurustelemaan. Voin nyt tunnustaa tämän vuosien jälkeen, muistan sen hetken kun kuulin asiasta, Linnanahde paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja