Shirly Karvinen puhui avoimesti seksuaalisuudestaan – fanit osoittivat tukensa: "Kiitos, että uskallat olla avoin"

7:34
Shirly Karvinen kertoi viime syksynä päättyneestä parisuhteesta televisiossa – minkälaisia reaktioita tämä herätti?

Jutta Larmin mukaan Shirly Karvinen toimii esimerkkinä niin nuorille kuin vanhemmillekin. 

Radiojuontaja Shirly Karvinen vieraili Aki Linnanahde Talk Show`n tuoreimmassa jaksossa keskustelemassa elämästään julkisuudessa sekä missivuosistaan.

Hän puhui avoimesti podcastin luotsaajalle Aki Linnanahteelle myös siitä, miltä hänestä tuntui, kun Seiska-lehti läväytti keväällä Karvisesta sekä laulaja Sannista pusukuvat julki.

Hän totesi, että olisi halunnut rauhassa sulatella seksuaalisuuttaan.

Podcast-jakso herätti paljon keskustelua eri viestintäkanavissa. Nyt Karvinen kiittääkin Instagram-julkaisussaan saamastaan tuesta. Kuvassa hän hymyilee iloisesti kameralle.

– Fiilis kaikista viesteistä mitä olette laittanut Aki Linnanahteen podcastiin liittyen. KIITOS!

– Mua jännitti ihan hirveästi puhua niin avoimesti niin henkilökohtaisista asioista, mutta täällä on saanut kyyneleet silmissä lukea teidän viestejänne. Vitsi mitä tyyppejä ja tarinoita siellä ruudun toisella puolella. Huh, Karvinen viestittää faneilleen.

Karviselle sataa tukea kommenttikenttään kirjoitetuissa viesteissä.

– Olet upea tyyppi. Ja vielä parasta gaalaseuraa, näyttelijä-juontaja Christoffer Strandberg kirjoittaa.

– Kiitos, että uskallat olla avoin! Moni nuori ja vähän vanhempikin rohkaistuu ja tämä kannustaa muitakin tekemään samoin, Jutta Larm kommentoi. 

Ei ole puhunut asiasta läheisilleen

Karvinen kertoi podcastissa, ettei ole puhunut seksuaalisuudestaan läheisilleen, koska ei ole itsekään ollut sinut asian kanssa.

– En ole itseltäni varsinaisesti salaillut mitään, mutta se on ehkä semmoinen puoli itsessäni, mitä en ole suostunut katsomaan kunnolla. Ja kun en ole itse suostunut katsomaan sitä, niin luonnollisesti en ole hirveästi puhunut siitä läheisilleni tai vaikka mun vanhemmille.

Karvinen tiesi etukäteen, että hänestä ja Sannista on tulossa juttu Seiska-lehteen. Hän halusi, että vanhemmat saisivat tietää asiasta ennen lehden ilmestymistä.

– Jouduin soittamaan sellaisen puhelun, mihin en olisi esimerkiksi ollut valmis. Hei äiti ja iskä, nyt on sellainen tilanne, että olen aina ollut kiinnostunut miehistä, mutta kyllä mahdollisesti myös naisetkin kiinnostaa, Karvinen kertoo Linnanahteelle.

Karvinen lähti maanantaina 12.4. Karibialle Selviytyjät-sarjan kuvauksiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja