Kirsi Alm-Siiran ja Kalle-puolison lempi roihahti työympyröissä – näin lähes 20 vuotta kestänyt rakkaustarina alkoi

2:23
Kirsi Alm-Siira muistelee hetkeä lastensa kanssa: Tässä tilanteessa suusta tuli ulos v-sana

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ja hänen puolisonsa Kalle Siira ilmoittivat perjantaina eroavansa. Alm-Siira kertoi helmikuussa 2019 Me Naiset -lehden haastattelussa, kuinka rakkaus roihahti lähes 20 vuotta sitten.

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ja aviomies Kalle Siira ilmoittivat perjantaina eroavansa.

– Olemme päätyneet yhteiseen eropäätökseen pitkän harkinnan jälkeen. Olemme kiitollisia yhdessä kuljetusta matkastamme. Erityisen onnellisia olemme rakkaista lapsistamme, jotka jatkavat edelleen molempien elämän keskipisteenä, Alm-Siira kirjoitti Facebook-päivityksessään, johon hän oli merkinnyt myös aviomiehensä.

– Päätös ei ollut helppo. Nyt on kuitenkin aika jatkaa matkaa ystävinä. Välimme ovat hyvässä kunnossa, ja yhteinen polkumme etenee tyttöjemme vanhempina. Emme aio kommentoida asiaa tämän enempää, päivitys jatkui.

Pari meni naimisiin syyskuussa 2006 Alm-Siiran synnyinseuduilla Porissa ja heillä on kaksi kouluikäistä tytärtä, Stella ja Patricia. Pitkästä liitostaan huolimatta he edustivat kuitenkin vain harvakseltaan yhdessä punaisilla matoilla.

Alm-Siira puhui kuitenkin helmikuussa 2019 Me Naiset -lehden pitkässä haastattelussa myös parisuhteestaan ja paljasti, että rakkaus roihahti jo vuosituhannen vaihteessa työympyröissä, eli 14 vuotta naimisissa ollut pari ehti olla yhdessä lähes 20 vuotta. Myös nykyisin yrittäjänä työskentelevä Kalle Siira on työskennellyt aikaisemmin MTV:llä urheilu- ja uutistoimittajana.

– Kiinnostuin heti, kun näin Kallen urheiluristeilyllä. Vuonna 2001 olimme urheilutoimittajina samassa tuotantoyhtiössä. Aloin etsiytyä samoihin lounaspöytiin, Alm-Siira muisteli lehdelle sitä, kuinka suhde alkoi aikoinaan.

– Pyysin Kallea ulos, mutta hän ei lähtenyt, koska oli menossa pelaamaan biljardia. Ei sitten, ajattelin. Sitten hän soitti. Olemme olleet 17 vuotta yhdessä, hän kertoi tuolloin.

Hän kertoo Me Naisissa saaneensa kyselyjä siitä, kuinka pari oli pysynyt yhdessä niin pitkään.

– Arvomme ovat samanlaiset, mutta luonteeltamme olemme tosi erilaisia. Kalle on harkitsevainen, minä spontaani.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja