Aito hymy ja kapeammat kasvot: Yksinkertainen kielikikka auttaa loistamaan valokuvissa – kokeile myös näitä poseerausvinkkejä

Ammattikuvaaja antaa täsmävinkit onnistuneen selfien ottamiseen 2:12
Video: Ammattikuvaaja antaa täsmävinkit onnistuneen selfien ottamiseen.

Jos luonnollinen hymy valokuvissa tuntuu vain haaveelta, kannattaa kokeilla liimata kieli kitalakeen ja siristää silmiä.

Valokuvissa onnistuminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Vaikka poseeratessa yrittäisi ottaa aidon hymyn, saattaa lopputulos näyttää teennäiseltä virnistykseltä.

Valokuvauksellista hymyä tavoitellessa kannattaa ottaa kieli käyttöön, vinkkaa The Sun. Kielen laittaminen kitalakeen hampaiden taakse saa hymyn näyttämään rennommalta ja luonnollisemmalta.

Kikka myös kaventaa hieman kasvoja.

Kokeile myös näitä poseerauskikkoja

Eikö onnistunut? Brittiläinen uutisankkuri Samantha Simmonds kertoi Daily Mailille omat niksinsä valokuvissa loistamiseen. Niihin kuuluu myös edellä mainittu kielikikka.

Ensinnäkin Simmonds suosittelee etsimään kasvojensa "paremman puolen", sillä lähes kaikkien ihmisten kasvot ovat epäsymmetriset. Parempi puoli kannattaa suunnata kameraa kohti. Peilin edessä voi löytää omia kasvojaan imartelevia kuvakulmia.

Hymyillessä tulisi kiinnittää huomio myös katseeseen. Auki revähtäneet silmät ja kohonneet kulmakarvat saavat ihmisen näyttämään pelokkaalta ja epävarmalta hymystä huolimatta. Silmien kevyt siristäminen mairittelee monia ja saa ihmisen näyttämään keskittyneeltä.

Hymyä ei kannata myöskään pakottaa leveäksi, sillä lopputulos voi näyttää enemmän irvistykseltä. Paras hymy valokuvissa on sellainen, jonka voi pitää kasvoillaan tunnin ajan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat