Mainos

Äitibloggari paljasti valheensa ja kääntyi kaikkia muita vastaan: "Kukaan ei lue roskaasi"

Äitibloggari kääntyi omiaan vastaan.

Vielä hiljattain 27-vuotias Josi Denise oli täydellisen onnellinen äitibloggari, joka jakoi kaiken näennäisen täydellisestä elämästään täydellisessä, kymmeniä tuhansia viikkokävijöitä keränneessä blogissaan The American Mama. Paitsi, että kaikki oli valhetta.

NY Postin haastattelussa kolmen lapsen äiti paljasti, kuinka hänen bloginsa oli täysin sponsoroitujen postausten vietävissä.

– Se oli kaikki kuin näytelmäkirjailijan kynästä. Julkaisin päivityksiä, joissa luki "Meillä oli NIIN hauskaa sunnuntaina grillaamassa!", vaikka totuus olisi ollut "Ei, oikeastaan emme edes tehneet noin isänpäivänä. Teimme noin kuukausi sitten, jotta sisältö olisi valmis" Denise kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Henkilökohtaisilla kotisivuillaan Denise kertoo, kuinka "syvältä" hänen bloginsa oli. Tästä syystä nainen halusikin lopettaa suositun bloginsa.

"90 prosenttia siitä teeskennellystä höpönlöpöstä, jota jaoin netissä äitibloggarina kirjoittamalla feikkielämästäni ja ah-niin-ihanasta avioliitostani, oli pelkkää roskaa", nainen tunnustaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huolimatta tuosta "roskasta" Denise tienasi blogillaan rutkasti rahaa. Aviomiehestään viime vuonna eronnut nainen kertoo tienanneensa tuhansia dollareita niiden kuukausien aikana, jolloin hän kävi saamiaan lahjuksiaan läpi ja yritti keksiä niistä "rehellistä" sanottavaa blogiinsa. Sellaista sanottavaa, johon ei olisi vaikuttanut brändien itsensä pyytämät avainkohdat tuotteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Denise haluaa, että muutkin äitibloggarit heräisivät todellisuuteen.

"Nyt, hitto, kuuntele minua ja ymmärrä, että tarkoitan tätä rakastavimmalla ja hyvää tarkoittavimmalla tavalla:

Sinun äitiblogisi on syvältä. Kukaan ei lue roskaasi.

Ja tarkoitan todella, että ei kukaan. Jopa ne ihmiset, jotka luulevat lukevansa roskaasi? Eivät he oikeasti lue sitä. Muut äitibloggarit nyt eivät ainakaan lue sitä. He vain skannaavat sen läpi etsien avainsanoja, joita käyttää kommenteissa. "Niin söpöä! Nam! Minun pitää kokeilla tätä!" Heille on kerrottu, kuten sinullekin, että kasvattaakseen brändiään pitää lukea ja kommentoida muita samankokoisia ja samanteemaisia blogeja."

Denise kehotti vahvasti muita ihmisiä lopettamaan äitiblogien kirjoittamisen.

"Lopeta ennen kuin tajuat hukanneesi vuosia elämästäsi kirjoittamalla roskaa lastesi lapsuudesta ja parisuhteistasi sen sijaan, että olisit oikeasti läsnä. Lopeta ennen kuin olet jumissa jossain lakisotkussa sopimusasioiden vuoksi ja kotisi on täynnä arvioitavaksi lähetettyjä tavaroita, joita et tarvitse ja joita kukaan muukaan ei tarvitse. Lopeta ennen kuin tunnet olosi epäonnistujaksi sen sijaan, että löytäisin onnellisuuden ja täyttymyksen.

Lopeta, koska äitiblogisi on syvältä. Eikä se siitä parane. On luultavasti olemassa tusina asioita, joissa olisit oikeasti hyvä."

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.