Mainos

Äiti liikuttui tuntemattoman naisen ystävällisyydestä: "Paksu nahkani oli rikottu täysin"

Amerikkalaisäiti jakoi Facebookissa tunteellisen päivityksen ilahduttuaan tuntemattoman naisen käytöksestä ostoksilla ollessaan.

Sandra De Jong Borchers oli käymässä paikallisessa Home Depot -rautakaupassa tuolloin 4-vuotiaan poikansa, äitinsä ja koiransa kanssa. Perhe oli valitsemassa uusia maaleja. Sandran poika on kuitenkin erityislapsi, ja päivät hänen kanssaan voivat muuttua haastaviksi silmänräpäyksessä.

Sandra selittää päivityksessään, että muun muassa autismi ja ADHD ja jatkuva kipu jaloissa tarkoittavat sitä, että reissut voivat olla pojan kannalta – ja samalla äidin kannalta – stressaavia.

Kyseinen reissu ei ollut poikkeus.

– Hän oli ylivirittynyt tänään ja alkoi lyödä itseään päähän, huutaa, lyödä minua ja vetää minua paidasta itkien samalla, Sandra kertoi vuosi sitten kirjoitetussa päivityksessään.

Pojan kohtausta oli kuitenkin todistanut tuntematon nainen. Sen sijaan, että nainen olisi kommentoinut perheelle tuttuun tyyliin ("Tämä ei ole paikka hänen kaltaisilleen lapsille", "Yritä saada lapsesi kuriin"...), nainen hymyilikin Sandralle.

– Poikani meni äitini kanssa rauhoittumaan vessoja katselemalla. Se on ainoa asia, joka rauhoittaa hänen kehoaan ja mieltä siellä kaupassa, sillä hän rakastaa vessoja. Kun hän palasi, sinä annoit hänelle dollarin, jotta hän voisi ostaa jäätelön McDonald'sista, Sandra kiittelee.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sandra pahoitteli naiselle poikansa käytöstä, mutta nainen vakuutti, etteivät pahoittelut tulleet tarpeeseen. Äiti liikuttui hänen ystävällisyydestään, ja huomauttaa kirjoituksessaan, ettei nainen millään voinut tietää kaikista pojan ongelmista.

– Hän näyttää ihan samalta kuin muutkin lapset siellä liikkeessä. Hänelle on vaikeaa käydä ulkona ja se voi olla stressaavaa niin hänelle kuin minullekin. Et nähnyt, että kävellessäsi pois aloin itkeä. Paksu nahkani oli rikottu täysin tuntemattoman ihmisen puhtaalla ystävällisyydellä ja empatialla.

– Et ehkä muista meitä, mutta minä ainakin muistan sinut! Kiitos, kun olit kiltti ihminen. Koskaan ei voi tietää, miten pienet asiat, joita tekee tai sanoo, voivat muuttaa ihmisen koko päivän.

Sandra kertoo myös, että poika tosiaan pääsi jäätelölle ja tämä nautti jokaisesta lipaisusta.

– Kiitos, kun olit sinä ja annoit poikani olla oma itsensä, Sandra päättää kirjoituksensa.

Video: Suomalaislapset pohtivat, mitä on ystävyys.

2:20

Lähde: GoodToKnow

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.