Mainos

Äiti julkaisi kuvan alastomasta isästä ja lapsesta suihkussa – "törkeän" kuvan taustalla liikuttava tarina

Liikuttava kuva isästä ja lapsesta kiteyttää vanhemmuuden.

Sosiaalisessa mediassa huomiota herättävässä kuvassa on alaston taapero. Lapsi on niin ikään alastoman Thomas-isänsä sylissä suihkussa.

Kuvan julkaisi Facebookissa Fox-pojan äiti, Heather Whitten. Äiti halusi hiljattain jakaa kuvan koko maailman kanssa, vaikka kuva ja siihen kiteytyvät tapahtumat tapahtuivat jo marraskuussa 2014. Kun Facebook alunperin näki kuvan, se reagoi samoin kuin monet ihmiset: piti kuvaa sopimattomana, jopa törkeänä – ja poisti sen. Kuva onkin kenties helppo väärinymmärtää, mutta totuus sen taustalla on liikuttavampi kuin voisi kuvitellakaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä tapahtui marraskuussa 2014, Fox joutui vielä samana iltana sairaalaan salmonellamyrkytyksen (jonka syytä emme koskaan keksineet) vuoksi. Thomas oli viettänyt hänen kanssaan tunteja suihkussa yrittäen pitää hänen kuumeensa alhaalla ja antaen oksennuksen ja ripulin huuhtoutua samalla pois niiden tultua.

Se oli voimakas hetki meille vanhempina. Vaistomme alkoi kertoa, että kyseessä oli jotain virusta vakavampaa. Meillä oli kuitenkin ollut niin paljon kokemusta ylireagoimisesta, että yritimme olla rauhallisia. Kun istuin suihkussa heidän kahden kanssa, olin vain niin vaikuttunut näystä edessäni. Tämä mies. Tämä aviomies ja kumppani ja isä. Hän oli niin kärsivällinen, niin rakastava ja niin vahva, pikkuruinen poikamme sylissään. Hän vakuutteli Foxille, että kaikki menisi hyvin ja että pitäisi tästä huolen. Ne kuiskaukset olivat niin vakaita ja niin rehellisiä.

Fox oli aina ollut enemmän "minun kaksoseni". Hän roikkui minussa enemmän kuin Persephone ensimmäisenä vuotenaan ja valitsi aina minut Thomasin yli kaivatessaan lohdutusta. Mutta tässä hetkessä hän tarvitsi ja halusi Thomasin.

Menin pois, otin kamerani ja tulin takaisin ottaakseni muutaman kuvan ja tietysti jaoin ne. Olin hämmästyn siitä, kuinka moni ihminen ei ymmärtänyt tarinaa eikä edes katsonut alastomuuden taakse löytääkseen tarinan. He jäivät kiinni vain siihen, että kummatkin ovat alasti ja suihkussa. Olin ylittänyt rajan. Se oli liian intiimiä. Sitä ei pitäisi jakaa julkisesti. Mutta olen eri mieltä.

Minun perheeni on erilainen kuin sinun. Mutta se ei tarkoita, että sinun tapasi on oikea tai minun väärä. Et ehkä koskaan ota samanlaisia kuvia perheestäsi kuin minä... et ehkä koskaan jaa kuvia perheestäsi niin kuin minä. Mutta se ei anna sinulle oikeutta hiljentää ääntäni. Oikeutta jakaa kokemuksiani sensuroimatta.

Tässä kuvassa ei ole mitään seksuaalista tai riistävää. Ei tässä edes näy mitään "intiimialueita".

Toivoisin, että voisin ilmaista tämän paremmalla tavalla. Toivoisin, että osaisin puhua paremmin enkä niin jaaritellen. Mutta tämä on tärkeää minulle. Ja toivon, että jonain päivänä on olemassa alusta, joka ei vain salli tällaista vapautta perheille ja taitelijoille... vaan myös toivottaa sen tervetulleeksi ilman pelkoa."

Lähde: MadWorldNews

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.