Aikuinen nainen sulloi itsensä lasten leikkiautoon, vasta leipäveitsi toi avun: "Viikon parhaat naurut"

Jokainen joskus liian pieneen koloon itsensä ängennyt pystyy samaistumaan muiden muassa LADbiblen jakamalla videolla esiintyvän naisen tuskaan.

The Mirror kertoo, että skotlantilainen Zoe Archibald, 34, oli kiivennyt yksivuotiaan serkkunsa leluautoon vitsillä. Hymy alkoi hyytyä, kun nainen huomasi, ettei päässyt enää pois autosta kiemurteluistaan huolimatta.

Videota kuvannut Zoen serkku Matthew Shepher-Bull, 26, nauraa hillittömästi katsoessaan ja kuvatessaan kieltämättä hulvatonta näkyä. Apua pyytävä nainen huutaa toivovansa, että leikkiautoon on parasta löytyä sopiva ruuvi.

Ruuvin etsimisen sijaan Matthew jatkaa tapahtuman taltiointia. Serkkupoika saa kuulla huvittuneen kiukustuneelta Zoelta, ettei tämän tulisi kuvata toisen hätää – eikä varsinkaan laittaa videota Facebookiin. Kuvaaja lupaa, ettei tekisi niin.

Mutta kuinkas sitten kävikään. Video on kerännyt Facebookissa tähän mennessä jo yli 1 800 000 katselukertaa.

Leipäveitsi toi avun


Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla näkyy, kuinka leikkiautoon jumiutunut nainen ei pääse loukustaan apuun tulleen isänsä yrityksistä huolimatta. Ovia availlaan ja päätä työnnetään tuloksetta. Vieressä toverit vain nauravat ja jatkavat kuvaamista samalla, kun jumissa oleva nainen kirkuu turhautuneena.

Lukuisten yritysten jälkeen nainen istahtaa penkille edelleen leikkiauto ympärillään ja vetää hupun päähänsä.

Lopulta Zoen isä ottaa järeämmät aseet käyttöön ja alkaa sahata leluautoa rikki leipäveitsellä. Temppu tepsi noin vartissa ja tunnin odotuksen jälkeen nainen pääsee ulos loukustaan.

Myös nainen piti tapausta lopulta hauskana

Sosiaalisessa mediassa video on naurattanut jo miljoonia katsojia. 

– Viikon parhaat naurut. Kiitos! kommentoi Heather Davis videota Facebookissa.

– Hölmö tyttö, hyvät naurut. Kiitos, komppaa John Saunders.


Ilmeisesti Zoe ei ole ainut kyseiseen lasten leluautoon jumiin jäänyt. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Videon kuvanneen Matthewin mukaan myös leluautoon jumiin jäänyt Zoe piti tapausta loppujen lopuksi hauskana, vaikka välillä panikoikin.

Nämä ongelmat vain lyhyt nainen voi ymmärtää! 0:30
Nämä ongelmat vain lyhyt nainen voi ymmärtää!

Lue myös:

    Uusimmat