Aiheuttavatko treffivaatteet tuskanhikeä? Näin valitset asun

Treffailu on hermoja raastavaa muutenkin, mutta kun siihen lisää naisille tyypillisen vaateongelman, on stressaaminen lähestyvistä treffeistä lähes varmaa.

Kaikki naiset tietävät, että treffeillä käyminen voi olla pelottavaa. Tunsitpa treffikumppaniasi tai et, joudut heitetyksi tilanteeseen, joka on uusi kummallekin. Juoksentelet huoneesta toiseen ja peililtä peilille ja tarkastelet, miltä asusi ja meikkisi näyttää missäkin valoissa. Stressaavaa, eikö?

Yksi asia, josta treffien onnistuminen paljolti riippuu on asu, jonka deiteille valitset. Kuulostaa pinnalliselta, mutta ei ole sitä. Saatat nimittäin valita treffeille asua täysin vääristä syistä.

Haluat tietenkin näyttää sihisevän kuumalta, mutta tärkein asia on kuitenkin, että asu on mukava päällä. Asuvalintasi määrittelee, miten käyttäydyt ja miltä sinusta tuntuu illan aikana. Jos et tunne oloasi mukavaksi, et myöskään uhku itsevarmuutta.

Naisille tavallista on ostaa jotain uutta ensitreffeille, mutta se on itse asiassa virhe. Et luultavasti ehdi kokeilla asua tarpeeksi, joten et tiedä, hilautuuko se ylöspäin kävellessä, roikkuuko rintamuksen kohdalta tai onko se liian tiukka ja näin ollen epämukava päällä. Viimeinen asia, mitä treffeillä haluat tehdä, on istua pöydässä ja jatkuvasti nostella ylös mekkoasi säilyttääksesi arvokkuutesi.

Tietenkään et lähde treffeille verkkareissa ja t-paidassa, mutta mitä treffeille kannattaisi sitten valita ylleen?

Pue yllesi jotain, jossa tiedät tuntevasi olon mukavaksi. Joku sellainen luotettava vaatekappale, jossa tunnet olosi hyväksi ja tiedät näyttäväsi upealta, on varma valinta.

Jos tunnet olosi mukavaksi ja olet itsevarma ulkonäöstäsi, huomaat, että persoonallisuutesi tulee paremmin esiin ja sinulla on yksi asia vähemmän, mistä huolehtia.

Jos väkisin haluat ostaa jotain uutta, osta vaikka uusi laukku tai uusia koruja, joilla saat vanhaan, tuttuun asuusi jotain piristystä.

Muista, että asusi itsessään on oikeasti yksi mitättömimpiä asioita treffeillä, sillä tärkeintä on, että itsevarmuutesi ja persoonallisuutesi loistaa. Silloin ei treffikumppanisi edes huomaa, mitä olet pukenut päällesi!


Onko sinulla jotain luottovaatetta treffeille?


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja