Näin mokaat ensitreffit varmasti – katso lista!

Menikö treffit taas pieleen? Mies oli ihana ja tunsit kemioidenne kohtaavan, mutta siitä huolimatta hänestä ei ole kuulunut. Huolimatta kemioistanne, voi olla että omalla käyttäytymiselläsi saat miehen kiinnostuksen lopahtamaan.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää elämäsi rakkaus tai edes ihminen, jonka kanssa pitää hauskaa, voisi olla syytä tutkiskella miten käyttäydyt ensimmäisillä treffeillä. Voit mokata ensimmäiset treffit monella tapaa, mutta varmuudella voit mokata ne puhumalla eksistäsi ja olemalla kännissä.

Älä mainitse entisiä kumppaneitasi

Entisistä poikaystävistä tai suhteista puhuminen saa kenellä tahansa karvat pystyyn. Kukaan ei halua kuulla ensimmäisillä treffeillä toisen avautumista vaikeasta erosta tai siitä mitä kaikkea entinen teki väärin. Tällainen käytös viestittää, ettet ole vielä selvinnyt erosta tai olet katkera.

Säilytä selvä pää

Humaltuminen potentiaalisen kumppaniehdokkaan edessä ei anna kovin hyvää ensivaikutelmaa kenestäkään. Pari mietoa alkoholijuomaa voi laukaista ensimmäisten treffien tuomaa jännitystä, mutta tolkuton juomien kumoaminen vain kielii epävarmuudesta.

Pidä luurangot kaapissa

Liiallinen tunteellisuus on pelottavaa kenestä tahansa. Ensimmäiset treffit eivät ole oikea hetki paljastaa sielun syvimpiä haavoja. Treffikumppanisi tuskin haluaa kuunnella avautumista vaikeasta isäsuhteestasi.

Älä leiki toimittajaa

Tenttaaminen ja treffikumppanisi yksipuolinen haastatteleminen on todella epämukavaa ja ärsyttävää. Se saa toisen osapuolen tuntemaan olonsa kiusaantuneeksi ja loukatuksi. Tärkeää olisi pitää keskustelu kevyenä ja muistaa kuunnella. Anna keskustelun edetä omalla painollaan, äläkä pelästy hiljaisia hetkiä.

Tee myönnytyksiä

Älä käyttäydy kuin prinsessa ja ole valmis tekemään kompromisseja. Treffikumppaniasi ei välttämättä kiinnosta se, että syöt pelkkää luomuruokaa. Jos hän vie sinut ravintolaan, jossa ei tarjota luomuruokaa niin ole valmis tekemään poikkeus. Vaikka paikka ei olisikaan mieleesi niin esitä edes nauttivasi illasta. Valittaminen ja nirsoilu saa sinut vain näyttämään huonosti kasvatetulta ja hemmotellulta.

Sulje puhelin

Jätä kännykkä kotiin suosiolla tai sulje se. Tekstiviestin lähettäminen ja Angry Birdsin pelaaminen treffeillä ei tee treffikumppaniisi kovin suurta vaikutusta ja viestittää ettei sinua kiinnosta.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: frisky.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja