Deitti-illan tyylisäännöt

Tiedossa on treffit tälle illalle. Voi ei, mitä laitan päälle? Treffeille ei kannata juosta väärissä kengissä tai liian tiukassa mekossa. Hengitä syvään ja lue nämä tyyliohjeet deitti-illalle!

Sinun tulee ottaa käyttöön vanhat kengät, sillä uudet aiheuttavat vain hiertymiä ja tuskaisia muistoja. Romanttinen iltakävelykin jää vain aikeeksi.

Sinun tulee kuunnella äitiäsi: älä ylimeikkaa ja peitä kauniita kasvojasi. Tutkimusten mukaan miehet pitävät hennosta, luonnollisesta lookista!

Sinun tulee valita alusvaatteet, jotka on helppo riisua. Kukaan ei halua sotkeutua kaikenlaisiin solkiin ja naruihin kesken huuman.

Sinun tulee käydä kotona ennen treffejä. Asun muunteleminen auttaa sinua pääsemään treffifiilikseen, ja lisäksi korut, seksikkäät kengät tai pieni toppi ovat hurmaamistarkoitukseen jakkupukua sopivammat.

Sinun pitäisi omistaa ainakin yksi valmis deittiasu entuudestaan. Kiireisen päivän jälkeen tuskin olet sillä tuulella, että haluaisit sovittaa kolmeasataa eri mekkoa. Vaatekaapissasi kannattaakin olla yksi varma pikkumusta , joka sopii milloin vain!

Sinun ei tule yrittää änkeytyä minikokoihin. Voit pilata oman iltasi yrittäessäsi hikihatussa ahtautua liian pieneen asuusi ja sitten pelätä koko illan, että nappi poksahtaa irti. Seksikkäintä mitä voit pitää ylläsi on itseluottamus! Ja toki istuva asukokonaisuus.

Sinun tulee hankkiutua eroon kaikista puristavista Bridget Jones -tyylisistä alusvaatteistasi. Älä varsinkaan laita noita jättikokoisia "hoikentavia" alusvaatteita päällesi, jos menette illalliselle!

Sinun tulee mukisematta ottaa vastaan treffikumppanisi kehut. Harjoittele sanomaan "kiitos" vaikkapa peilin edessä, sillä pahin reaktio kehuihin on väittää vastaan. Joten pure kieltäsi jos meinaat päästää suustasi kärkkään "minusta tämä mekko saa minut näyttämään lihavalta" kommentin. Myönnä itsellesi: näytät upealta ja sillä sipuli.

Sinun tulee olla oma (seksikäs) itsesi. Jos perusvaatetuksesi koostuu farkuista ja t-paidasta, valitse niistä näyttävimmät vaatekappaleet treffeille. Tärkeintähän on, että kannat ylläsi asua, jossa tunnet olosi seksikkääksi ja varmaksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja