Adidaksen piukat treenihousut tekivät naiselle tepposet auringonpaisteessa – näin urheilujätti kommentoi hulvatonta tapausta

6:44
Miten otat turvallisesti aurinkoa?

Brittiläinen nainen sai hauskalla tavalla muistutuksen siitä, ettei pitkälahkeiset leggingsitkään suojaa täysin polttavan kuumalta auringolta, kertoo muun muassa uutissivusto The Sun.

Kesähelteillä on tärkeää suojautua auringolta riittävällä aurinkosuojalla. Vaikka auringonotto onkin pahimmillaan vaarallista, moni polttaa itsensä siitäkin huolimatta tahallaan. Etenkin nuorison on huomattu ottavan osaa hulluun villitykseen tekemällä ”tatuointeja” rusketuksen avulla.

Joskus taas pelkkä asuvalinta voi saada aikaan iholle hullunkurisia rusketusrajoja – oli kyse sitten revityistä farkuista tai peittävistä urheiluvaatteista.

Urheiluhousut tekivät tepposet: "Repesin nauruun"

Danielle Viagus-Fisher on vannoutunut urheiluvaatteiden käyttäjä. Hän kuvitteli olevansa kaukaa viisas ja suojasi ihonsa polttavalta auringolta tarpeeksi peittävillä vaatteilla.

Danielle kiskaisi jalkaansa pitkät ja piukat Adidaksen treenihousut ja lähti viettämään kesäpäivää ystäviensä kanssa.

Kotiin päästyään Danielle vaihtoi arkivaatteensa bikineihin. Vaatteidenvaihdon yhteydessä nainen peilaili itseään ja samassa hänen katseensa kiinnittyi hänen sääriinsä.

– Voi luoja, ajattelin. Repesin nauruun, Danielle kertaa tilannetta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Nuoren naisen yllätykseksi hänen säärensä olivat saaneet aurinkoa pitkälahkeisista treenihousuista huolimatta.

– Luulen, että sain rusketuksen leggingsieni läpi, Danielle kirjoitti jakamansa kuvan yhteydessä.

Auringonpaiste oli ollut niin polttavan kuuma, että treenihousuissa ollut Adidaksen logo oli pinttynyt naisen iholle.

Otti yhteyttä Adidakseen

Danielle näki markkinaraon auringon ja treenivaatteiden tekemässä tepposessa. Hän otti yhteyttä Adidakseen ja kysyi leikkisästi, palkkaisiko urheiluvälinejätti hänet – voisihan hän mallimaisesti esitellä Adidaksen logolla varustettuja sääriään.

Adidas vastasi Daniellen tiedusteluun mitä kohteliaimmin todeten, että neitokaisen "kivasta rusketuksesta" huolimatta tuotemerkki ottaa vastaan sponsorointitarjouksia vain Saksassa ja Australiassa.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Mirror, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja