8-vuotiasta tyttöä ei päästetty koulukuvaukseen hiustensa vuoksi – tällaiset kuvat hänestä kuitenkin lopulta otettiin

1:31
Videolla nähdään Marianin tarina. Hänen kohtelustaan kerrottiin monissa medioissa.

8-vuotias tyttö ei päässyt koulunsa koulukuvaukseen hiusmallinsa takia. Nyt hänestä on otettu astetta upeammat "koulukuvat"!

Muistatko vielä Marian Scottin? 8-vuotias tyttö ei päässyt koulunsa koulukuvaukseen, koska hänen punaista väriä sisältänyttä hiusmalliaan pidettiin "sopimattomana", kertoo CBS.

Yhdysvaltain Michiganissa asuvan Marianin kohtalo kosketti monia, ja moni kuvaaja tarjoutui ottamaan Marianin kuvat erikseen. Yksi heistä oli chicagolainen valokuvaaja Jermaine Horton. Perhe tarttui tarjoukseen.

"Ajattelin heti, millaisia vaikutuksia tapauksella olisikaan..."

Jermainella itselläänkin on lapsia ja tieto Marianin kohtelusta sai hänet raivostumaan.

– Ajattelin heti, millaisia vaikutuksia tapauksella olisikaan tähän ihanaan pikkutyttöön, Jermaine kuvailee.

Marianin perhe suostui Jermainen tarjoukseen ja kuvaaja ajoikin Chicagosta Michiganiin asti ottamaan tytön "koulukuvat".

"Pyysin Mariania ilmaisemaan, miltä hänestä tuntuu"

Marianin omissa koulukuvissa ei kökötetty tuolilla, vaan Jermaine suunnitteli ne erityisesti Mariania varten. Kuvissa tyttö esimerkiksi huutaa ja esittelee hauislihastaan.

– Pyysin Mariania ilmaisemaan, miltä hänestä tuntuu, päästämään tunteet ulos. Hän huusi suoraan yläpuolella olevaan valoon ja nappasin kuvan, Jermaine kertoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olen niin siunattu, että sain olla osa tätä ja antaa tytölle upean päivän, joka näytti hänelle, että hän on kaunis. Ja hänen hiusvärinsä oli mahtavuutta! Tietysti pidimme sen kuvissa!

Kuvat ovat keränneet runsaasti innostuneita kommentteja.

– Hän on niin kaunis. Olen niin ylpeä ihmisistä, jotka puolustivat häntä, Cheryl Romero kirjoittaa Facebookissa.

– Upeita kuvia kauniista tytöstä, joka on kaunis sisältä ja ulkoa. Kiitos, että annoit hänelle aikaasi ja taitojasi, Kathy Houska Green kiittelee.

– Kaunis lapsi. Olen iloinen, että tytölle annettiin tämä hyvä kokemus. Toivon, että hän tietää, etteivät kaikki ole ennakkoluuloisia, Constance Merritt sanoo. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja