Mainos

7 asiaa, joita jokainen parikymppinen mies murehtii – aivan turhaan

Men’s Health -lehti listasi ongelmat, joilla nuoren miehen on turha vaivata päätään. Esimerkiksi kumppanin etsimisen voi hyvin tehdä myöhemmin, eikä kaljuuntuminenkaan ole maailmanloppu.

"Miksen löydä jo kumppania?"

Avioliittoihin erikoistunut terapeutti vinkkasi lehdelle, että sinkkuvuosista kannattaa nauttia, samoin etsinnän huumasta. Vasta 30–40-vuotias on uran, hormonien ja tunteiden kannalta asemassa, jossa täydellisen ja pitkäaikaisen kumppanin löytymistä kannattaa ajatella.

"Apua, kuolen kohta!"

Amerikkalaismies elää keskimäärin 76-vuotiaaksi. Luku ei koskaan ole ollut korkeampi. Miesten ja naisten elinajanodote oli noin 81 vuotta vuonna 2014. Suomessa vuosina 1975–77 syntyneistä miehistä joka viides elää vähintään 95-vuotiaiksi.

"Penikseni on niin pieni"

Englantilaistutkimuksen mukaan 45 prosenttia miehistä ei ole tyytyväinen peniksensä kokoon. Cosmopolitan-lehden kyselyssä kuitenkin selvisi, että 89 prosenttia naisista ei edes välitä peniksen koosta!

"Olen kohta kalju"

Toisin kuin monet uskovat, kaljuuntuminen ei pilaa mahdollisuuksia esimerkiksi kumppanin löytämiseen. Pennsylvanian yliopiston tutkimuksessa selvisi, että hiuksensa pois ajellut mies vaikuttaa naisten silmissä pidemmältä, vahvemmalta ja dominoivalta. Wake Forestin yliopistossa naisvastaajat listasivat seksikkäimpiä miesten ominaisuuksia, ja ”hyvät hiukset” eivät edes päässeet listalle.

"Saan pian kenkää…"

Työn menetyksestä murehtiminen lisää terveysongelmia ja masentunutta mielialaa. Huolehtiminen ei siis ole hyväksi. Käytä energia ansioluettelosi päivittämiseen, sosiaalisiin suhteisiin ja kontaktoitumiseen!

"Rahatkin loppuvat kohta!"

Princetonin yliopiston tutkijat havaitsivat, että määrätön määrä rahaa ei tuo onnea. Raha merkitsi hyvinvointia vain noin 75 000 dollarin vuosituloihin asti.

Ostamme tavallisesti rahoillamme jotakin ilahduttavaa, mutta ostelun ilo on hyvin lyhytaikaista. Onnellisuuden kannalta tärkeintä onkin esimerkiksi se aika, jonka saa käyttää nautinnollisten asioiden tekemiseen.

"En tiedä, haluanko lapsia"

Kukaan ei ole valmis lapsen saamiseen, ei kukaan. Kirjailija ja isäsivuston perustaja Armin Brott huomauttaa, etteivät myöskään kenenkään omat vanhemmat olleet asiantuntijoita, ja silti he onnistuivat!

Katso myös: Mistä onni löytyy?

1:26

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja