Miksi väitätte, ettei koolla ole väliä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Miksi sanotte, että koolla ei ole väliä? Vaikka oikeasti on", kyselee nimimerkki Mies, 34.

Näin naiset vastasivat: 

”Tämä kuule sellainen ikuisuuskysymys, että oksat pois, hohhoijaa. Sanotaan, että sama väite pätee rintoihin: sanotaan, ettei koolla ole väliä, mutta silti isoja rintoja hehkutetaan ja himoitaan. Mutta tosipaikan tullen ei niiden koolla ole oikeasti väliä. Sama pätee tässä tapauksessa myös miehiseen varustukseen. Tärkeintä on, että tunnetta on mukana (ja se, että tuntuu kunnolla).”  
– 30, sinkku

"Sillä on väliä ja sillä ei ole väliä, kaikilla kun on erilainen maku. Silloin koolla on väliä, jos penis on todella pieni, siis erittäin erittäin pieni, silloin ei auta edes se, miten sitä käyttää. Silloinkin on väliä, jos se on todella iso, sekään ei ole hyvä juttu, ei sitten yhtään. Eli paras vaihtoehto on se jokin pienen ja ison väliltä. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Kokoerojen vuoksi naiset puhuvat siitä, että koolla on väliä ja ei ole.

Jotta homma olisi mahdollisimman hankalaa, koon kanssa käsikädessä kulkee myös se, miten sitä käyttää. Vaikka koko olisi passeli, niin se on turhaa, jos sitä ei osaa käyttää.

Nämä ovat asioita, joihin jokaisella on mielipide. Joku tykkää isosta, joku pienestä ja joku ihan tavallisesta. Toinen tykkää ohuesta ja pitkästä, toinen lyhyestä ja paksusta. Koolla on väliä siihen asti, kunnes palaset loksahtavat kohdalleen."
– 36, naimisissa

"Jaa, en kyllä ole kuullut kenenkään ystäväpiiriini kuuluvan naisen koskaan sanovan, ettei koolla olisi väliä. Valitan, mutta kyllä sillä vain on."
– 24, parisuhteessa

"Ehkä ne naiset, jotka sanovat, ettei koolla ole väliä, tarkoittavat sitä, ettei peniksen tarvitse olla valtavan kokoinen. Mutta tietysti koolla on väliä, jokainen vain määrittelee omalla tavallaan, minkä kokoista penistä kumppaniltaan kaipaavat. Kyllä joillekin kelpaa normaali, toiset tarvitsevat isomman ja saattaahan olla, että joku pieni vähemmistö tyytyy pienempäänkin. Jos miesten suurin valhe on "nukutaan vaan", niin naisten suurin valhe on "ei se koko, vaan se, miten sitä käyttää". Bullshit.
– 30, sinkku

"Uskon, että ainoa syy tuon väitteen takana on se, että miehiä ei haluta loukata. Valitettavasti peniksen koko on asia, johon mies ei voi vaikuttaa, joten olisi jokseenkin tylyä kuuluttaa koko kansalle, että nainen ei saa pienestä peniksestä mitään mielihyvää. Totuus on se, että mielihyvästä jotain tietävä nainen lemppaa vaikka maailman komeimman, fiksuimman ja karismaattisimman miehen, jos tällä on housuissaan katkarapu. Ole kuitenkin ystävällinen ja pidä tämä tieto itselläsi, sillä emmehän halua tahtomattamme musertaa monen mukavan miehen itsetuntoa. Ehkä he onnistuvat sulkemaan silmänsä siltä, että naiset eivät saa seksuaalista tyydytystä heidän pienen varustuksensa vuoksi. Mikäli he tässä onnistuvat, niin sehän on heidän kannaltaan vain hyvä asia, sillä totuus satuttaa – tälläkin kertaa."
– 28, naimisissa


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja