651 katsojaa: SM-liigassa lyötiin nyt karut pohjat

1:29
HPK oli kotiottelussaan helisemässä. Lukon viidennen osuman latasi Vili Saarijärvi.

Viimeksi loppuun pelatun liigakauden mestari HPK jatkaa ongelmien keskellä. 1–5-lukemin Lukolle taipunut HPK kärsi kauden kolmannen tappionsa ja mikä kauheinta, yleisömäärä oli järkyttävä: 651 on kauden alhaisin lukema koko sarjassa.

Lukon maalivahti Oskari Setänen venyi 25 torjuntaan, mutta nollapeli jäi vain minuutin ja 17 sekunnin päähän. HPK:n Henri Kanninen esti Setäsen täydellisen esityksen.

Pohjois-Amerikassa kolmella edellisellä kaudella pelannut Aleksi Saarela teki voittomaalin toisessa erässä Jonne Tammelan loistosyötöstä.

– Meillä on Jonnen kanssa pitkä historia aina junnumaajoukkueista asti. Saimme hyvin tyhjän tilan ja Jonnelle kunnia hyvästä syötöstä, sanoi jo neljä maalia tällä kaudella tehnyt Saarela.

– Yleisömäärä ei vaikuttanut fiilikseen. Kaikki osaa suhtautua tilanteeseen korona-aikana. Olemme puhuneet asiasta moneen kertaan joukkueen kanssa, Saarela jatkoi.

Lukon tehomiehiä olivat myös Vili Saarijärvi (1+1), hyvän vaikutuksen tehnyt Pavol Skalicky (1+1) ja Kristian Pospisil (0+2).

Lukko on voittanut HPK:n viidessä peräkkäisessä runkosarjan matsissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja