Mitä ihmettä Turussa nähtiin? SaiPa vastasi todellisesta erikoisuudesta

SaiPa otti harvinaisen paljon kiekko katsomoon -rangaistuksia vierasottelussa TPS:ää vastaan jääkiekon SM-liigassa.

SaiPan kiekollista huolellisuutta Turussa ei voinut varsinaisesti kehua. Kiekko katsomoon -jäähyjä vihellettiin lappeenrantalaisille kahteen erään peräti neljä kappaletta. Avauserässä kaksiminuuttiset tästä istuivat Mario Grman ja Markus Kojo, toisessa erässä puolestaan David Bernhardt ja Santeri Virtanen. Vastaavaa määrää yhdeltä joukkueelta harvoin yksittäisessä ottelussa nähdään.

TPS ei onnistunut rankaisemaan SaiPaa kuitenkaan kertaakaan ylivoimalla, mutta teki muuten neljä maalia. TPS nousi kolmannessa erässä Alen Bibicin maalilla 3–3-tasalukemiin, ja venäläishyökkääjä Ruslan Ishakov ratkaisi ottelun turkulaisten eduksi 4–3 jatkoajalla.