HIFK:ta kurittanut Jesse Puljujärvi myhäili: "Taulu näyttää"

3:15
Videolla Jesse Puljujärven kommentit HIFK-voiton jälkeen.

HIFK:ta kahdella maalilla kurittaneella Kärppien Jesse Puljujärvellä oli aihetta myhäilyyn, kun jääkiekon SM-liigan huippuottelu oli tauonnut. Tehokas Kärpät juhli vierasvoittoa peräti lukemin 7–3.

Sillassa ollut HIFK nousi Emil Bemströmin ja Miro Karjalaisen perä perää iskemillä maaleilla loppuminuuteiksi jo uhittelemaan Kärppiä 3–5-tilanteeseen. Jesse Puljujärvi katkaisi kuitenkin pian Karjalaisen osuman jälkeen isänniltä siivet pistämällä kiekon tyhjiin.

1:24
Jesse Puljujärvi saatteli ensin kiekon tyhjään maaliin.

Frans Tuohimaa palasi HIFK:n maalille, mutta "Pulju" osui vain 48 sekuntia edellisen osumansa jälkeen uusiksi, kun nyt tulosta toi rannelaukaus.

1:17
Jesse Puljujärvi iskee illan toisensa.

Kärpistä viisi pelaajaa teki maalin mieheen, ja Puljujärvi (2+1) oli ainoa kahden osuman peluri. Taisto oli Puljujärvelle ensimmäinen juuri Edmonton Oilersin kanssa solmitun kaksivuotisen NHL-sopimuksen jälkeen.

Kärpät oli pelannut viimeksi viime lauantaina KooKoota vastaan, kun taas HIFK oli tahkonnut tiistaina Pelicansia vastaan. Sarjan kärjessä oleva Kärpät on nyt voittanut kolme ensimmäistä otteluaan Ilveksen tavoin.

– Minun mielestäni olimme pelin päällä tänään. Olimme levänneet ja pääsimme irti tänään. Pelasimme kyllä joukkueena hyvin ja laajalta tuli onnistumisia, se on hieno juttu. Taululla lukemat näyttävät, että hyvin pelattiin, Puljujärvi sanoi C Moren haastattelussa.

"Hieno peli, pystyy koko ajan kehittymään"

Aiempia vuosia monipuolisemmalle Puljujärvelle on Kärpissä tullut tutuksi alivoimakin, jota hän pääsi myös HIFK:ta vastaan pelaamaan.

– Kiva sitäkin on tuossa pelata. Oppii taas uusia juttuja tässä pelissä. Tämä on hieno peli, tässä pystyy koko ajan kehittymään, Puljujärvi tuumi.

Kärpät on seuraavaksi askissa jo huomenna, kun sitä isännöi Lahdessa Pelicans. Puljujärvi sanoi odottavansa omiltaan kovaa työmäärää.

– Pyritään pelaamaan kovaa kamppailupeliä ja saamaan sen kautta hyvä peli huomenna aikaiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja