Mainos

6 yleistä virhettä, joihin sorrut edelleen Pokémon Go -pelissä

Mobiilipeli Pokémon Go'ssa menestyäkseen kannattaa nämä yksinkertaiset niksit ottaa haltuun.

Hittipeliin liittyy muutama helppo vinkki, joiden avulla pelaaminen ja pelissä kehittyminen käy huomattavasti mukavammin. Näihin liittyy myös kääntöpuolensa, sillä niksit ovat myös yleisimmin väärinymmärrettyjä. 

Tässä kuusi tavallisinta virhettä, joita pelaajat tekevät Pokémon Go’ta pelatessaan. Ethän sinä sorru näihin?

1. ”Lisätty todellisuus” on päällä pelatessasi

Vaikka Pokémon Go’n hauska pelinäkymä tuokin suloiset virtuaaliötökät omille kotikaduille, kuluttaa ominaisuus paljon akkua. Lisäksi se tekee pokémonien nappaamisesta astetta haastavampaa. Aseta siis ominaisuus pois päältä pelinäkymän oikeasta ylänurkasta ja nappaat pokémonit helpommin.

2. Et ole aktivoinut virransäästöominaisuutta asetuksista

Tiesithän, että Pokémon Go’n asetuksista voi aktivoida virransäästötilan? Pelaaminen kuluttaa nopeasti akun tyhjäksi, joten tilan aktivoiminen kannattaa. Myös älypuhelimen oma virransäästötila on hyvä ottaa käyttöön, mikäli haluaa säästää akkuvirtaa pelatessa.

3. Yrität hautoa munia ajaessasi autoa

Pokémon Go’n ideana on kävellä mahdollisimman paljon. Esimerkiksi munien hautominen vaatii tietyn kilometrimäärän kävelyn, ennen kuin ne voivat kuoriutua. Nokkelimmat yrittävät tietenkin kerryttää kilometrejä esimerkiksi autolla ajaessa. Tähän temppuun pelintekijät ovat kuitenkin varautuneet: tarkkaa nopeutta, joka munien hautomiseen vaaditaan ei nimittäin ole vahvistettu. Tosin maltillista nopeutta pyörällä ajaessa munien hautominen onnistuu.

4. Älä käytä aikaa ja vaivaa Pokémonien vahvuuden kasvattamiseen

Sen sijaan keskity kehittämään pelihahmoasi seuraavalle tasolle. Mitä suuremmalla tasolla olet, sitä vahvempia pokémoneja myös nappaat. Täten pokémonien kehittäminen saattaa olla hukkaan heitettyä aikaa, ellei tavoitteesi ole pärjätä hyvin taistelusalien kentillä.

5. Et välitä ”itemeistä”

Kehittyäksesi nopeasta pokémon-kouluttajana, kannattaa hyödyntää niksejä, joilla voi kerätä nopeasti XP-kokemuspisteitä. Eniten kokemuspisteitä kertyy pokémoneja kehittämällä. Lucky egg -munia hyödyntämällä kokemuspisteet voi tuplata: tästä syystä pokémoneja kehittäessä kannattaakin käyttää tämä toiminto! Lucky egg on aktiivinen 30 minuutin ajan, joten kerralla kannattaa kehittää useita pokémoneja maksimoidakseen kokemuspisteiden keräämisen.

6. Tästä tiedät, mitkä pokémonit ovat oikeasti arvokkaimpia

Pokémoneja arvotetaan pelissä eri asteikoilla. Esimerkiksi CP eli taisteluvoimaa kuvaava luku ja HP eli kestävyyttä kuvaava luku ovat tärkeitä tietoja pokémoneista. Pelissä on kuitenkin piilotettu luku IV eli individual value, joka kuvastaa pokémonin kokonaisuutta eli niin hyökkäys-, puolustus- kuin kestävyysvoimaa. Mitä suurempi IV-luku pokémonilla on, sitä vahvemmassa asemassa se on taistelusaleissa. Pokémonien IV-luvun voi laskea esimerkiksi täällä.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.