Mainos

6-vuotias tyttö huomasi itkevän miehen – koskettava teko sai aikuiset havahtumaan

Pikkutytön esimerkin ansiosta lukuisat ihmiset ovat nyt huomanneet kodittomien ihmisten hädän. 

Kuusivuotiaalla Janiyah Lewisillä on todella iso sydän niin pieneksi tytöksi.

Kun tyttö ja hänen äitinsä olivat poistumassa virginialaisesta kosmetiikkaliikkeestä, tyttö huomasi kaupan ulkopuolella kodittoman miehen. Nähtyään miehen itkevän tyttö alkoi välittömästi ihmetellä äidilleen miehen surullisuutta. Sen sijaan, että hän olisi vain kävellyt ohi, Janiyah teki jotain todella urheaa.

Antoi miehelle omat taskurahansa

Ilman hetkenkään epäröintiä tyttö lähestyi itkevää miestä ja kysyi, miksi mies itki näin kauniina päivänä.

– Hei, ole iloinen, nyt on kaunis päivä eikä sada. Onko sinulla kuuma? Miksi et mene kotiin? Maa on likainen, tyttö kyseli mieheltä.

Tytön reaktiosta hämmentynyt mies kertoi hänelle menettäneensä asuntovaunupalossa kaiken omaisuutensa ja vaimonsa. Hän kertoi olevansa kunnossa, mutta oli tällä hetkellä koditon ja kaipasi vaimoaan. Kun tyttö ymmärsi, ettei miehellä ollut kotia minne mennä, hän kaivoi laukustaan taskurahansa ja kehotti miestä ostamaan itselleen syötävää. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tytön esimerkin myötä paikalle saapui myös pari muuta ihmistä, jotka hekin antoivat miehelle rahaa.

Tyttö perusti keräyksen kodittomille 

Tytön äiti Kenyatta Lewis  jakoi tarinan tyttärensä epäitsekkäästä teosta Facebookissa. Hän kertoo teon antavan toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

– Se lämmitti sydäntä, kuusivuotias näytti tänä aamuna esimerkkiä. Ei ole vain sanonta, että lapset ovat tulevaisuutemme, se on totta, Lewis kirjoittaa.

Koskettavan teon jälkeen tyttö päätti, että hän haluaa auttaa niin monia kodittomia kuin mahdollista. Hän perusti äitinsä avustuksella keräyksen, jonka avulla kodittomille saataisiin ruokaa ja vaatteita. Facebook-postauksen myötä teko on saanut paljon julkisuutta, ja yhä useampi ihminen on ryhtynyt lahjoittamaan rahaa keräykseen.

Video: Auttavatko suomalaiset kadulla makaavia? Katso videolta karu vastaus. 

2:27

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.