Aina pelkkä pesu ei riitä, vaan monet keittiövälineet ja kohteet vaativat tehokkaampaa puhdistusta. Ethän levitä bakteereita tietämättäsi?
Vaikka keittiösi kiiltäisi puhtauttaan, kaikki välineet eivät välttämättä ole yhtä puhtaita kuin ne voisivat olla. On nimittäin mahdollista, että käyttämäsi puhdistusmetodit ovat vääriä. Välineisiin voi jäädä likaa ja pesiytyä bakteereita, jotka eivät aina ole silmin havaittavissa. 
Korjaa seuraavat tyypilliset siivousmokat ja tee keittiöstäsi entistäkin puhtaampi.
1. Et pese koskaan laseja käsin
Jos tapanasi on laittaa kaikki astiat suoraa tiskikoneeseen, odota hetki! Erittäin vanhat vuosikertalasit ja käsinmaalatut astiat kannattaa aina pestä käsin. Kristalliset ja hiotut lasit eivät nekään kestä astianpesukoneen voimakasta ja syövyttävää pesua.
Myös uusien lasien kohdalla käsipesu voi tulla tarpeeseen, varsinkin jos haluat poistaa laseista viimeisetkin tiskiainejäämät. Kirkkaimmat lasit saadaan lisäämällä huuhteluveden joukkoon hieman rasvaa irrottavaa etikkaa.




