5-vuotias heräsi peloissaan leikkauksen jälkeen – sairaanhoitajan pieni ele pelasti tilanteen: "Tämän takia rakastan työtäni"

Mitä sinä pelkäät? Toimittajamme yritti voittaa pelkonsa tuhatjalkaisia kohtaan.

Sairaanhoitajan pieni mutta merkityksellinen ele osoitti, kuinka pienillä teoilla on merkitystä, muistuttaa The Western Journal

Nukutus ja vaativat leikkaukset saavat ronskeimman miehenkin puntit tutisemaan pienestä jännityksestä.

Kun kyseessä on lapsi, jo pelkkä sairaalaympäristö voi saada pelon valtaan – ovathan sairaalat kolkkoja paikkoja täynnä vieraita ihmisiä. 

Pelon hetkellä yksi ystävällinen ele voi olla kultaakin arvokkaampi. 

Poika halusi vain halin

Slade Thompsonin nielu operoitiin muutama viikko sitten leikkauksella. Kun poika heräsi leikkauksen jälkeen heräämössä, hän oli peloissaan. Unenpöpperöinen poika itki ja toivoi näkevän äitinsä.

Samalla, kun pieni poika toivoi tukea ja turvaa, sairaanhoitajat tarkastivat, että pojan elintärkeät elintoiminnot olivat kunnossa leikkauksen jäljiltä.

Vaikkei poika huutanut kivusta, hän oli selvästi kovin peloissaan. Sairaanhoitaja Annie Hager ei kestänyt katsoa sairaalasängyssä nyyhkyttävää poikaa. 

Annie istahti pojan viereen ja otti hänet äidilliseen syleilyyn. Poika rauhottui, sillä kaikki, mitä hän tarvitsi, oli hali. 

– Sairaanhoitajana koen, että sairaanhoito on ensisijainen tehtäväni, mutta yhtä tärkeää on varmistaa, että potilailla on turvallinen ja mukava olla, sairaanhoitaja kommentoi pientä elettään jälkeenpäin.

Poika yllätti vuorostaan sairaanhoitajan

Pian myös pojan äiti päästettiin sairaalahuoneeseen. Hän oli otettu sairaanhoitajan osoittamasta myötätunnosta, ja halusi ikuistaa hellyttävän ja ikimuistoisen hetken kuvan muodossa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaanhoitajan ja pienen potilaan välille oli syntynyt ohikiitävässä hetkessä yhteys, joka teki vaikutuksen niin sairaanhoitajaan, poikaan kuin pojan äitiinkin.

– Tämän takia RAKASTAN työtäni. Tällaisten hetkien vuoksi tekemäni työ on sen arvoista, Annie kirjoittaa Instagramissa ikimuistoisen potilaskohtaamisen jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Poika kävi vielä myöhemmin tapaamassa sairaanhoitajaansa yllätyksen kera.

– Yhteys oli niin todellinen, että Slade toi Annielle kukkia myöhemmin, sairaalan Facebook-sivulla ihastellaan.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja