Isovanhemmat yllättivät koiranpennulla – Jensenin, 7, itkuinen reaktio liikuttaa: "Olen sinun parhain ystäväsi"

Seitsemänvuotiaan Jensenin kyynelkanavat aukesivat, kun hän tajusi, millaisen lahjan oli saanut isovanhemmiltaan.

Facebookissa leviävällä, koskettavalla videolla 7-vuotias Jensen syleilee kyynelsilmin uutta lemmikkiään. Moni videon nähnyt on todennut videon avanneen myös omat kyynelkanavat.

Videon jakanut Jensenin äiti, Rebecca Sparkle Brown, kertoo Facebook-saatteessa, että Jensenillä oli ollut "kamala viikko". Poika oli kyynelissä myös kyseisenä päivänä koulusta tultuaan. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että kotona odotti upea, isovanhempien järjestämä yllätys: koiranpentu.

"Olen Jensen, sinun parhain ystäväsi nyt"

Videolla mitään aavistamaton poika saapuu kotiin ja saa kuulla lahjastaan. Avatessaan lahjan ja nähdessään mustan koiranpennun, pojan kasvoille leviää epäusko. Hän rientää halaamaan isoäitiään.

Pian kyyneleet alkavat valua. Poika nimeää pikkupennun Buddyksi ja esittelee sen perheenjäsenilleen. Ja esittelee poika itsensäkin uudelle lemmikilleen: "Olen Jensen, sinun parhain ystäväsi nyt."

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen katsonut tämän videon neljä kertaa..."

Videota on katsottu yli 360 000 kertaa. Moni kommentoija on kertonut liikuttuneensa suloisesta videosta.

– Voi luoja, miten suloista, kommentoi eräs.

– Itken silmiä päästäni, myönsi toinen.

–  Olen katsonut tämän videon neljä kertaa, ja jokaisella kerralla se sai minut itkemään. Toivon todella, että Jensenillä on kaikki hyvin, ja Buddy on niin suloinen, totesi kolmas.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat