Aaron yllätti tyttöystävänsä suloisella tavalla: Tästä jokaisen miehen kannattaa ottaa mallia, jos haluaa naisen yökylään

Brittinuorukainen on kerännyt kehuja somessa tyttöystävälleen tekemänsä yllätyksen vuoksi.

Kun parisuhteen osapuolet asuvat vielä kumpikin omissa asunnoissaan, saattaa yökyläilyn suhteen olla hämminkiä puolin ja toisin. Hammasharja, hygieniatuotteet ja muut oleelliset tavarat pitää muistaa kantaa mukana, ellei halua päätyä lainaamaan niitä kumppanin peilikaapista.

Näin kävi myös Aaron Bryonin tapauksessa. Aaronin tyttöystävä Tiegan Dougall joutui usein lainaamaan poikaystävältään tavaroita, joita ei itse muistanut ottaa mukaansa kumppanin luona kyläilleessään.

Niinpä Aaron päätyi kehittelemään tyttöystävälleen suloisen yllätyksen, joka takaa taatusti sen, että yökyläilyjä tapahtuu jatkossakin. Tiegan jakoi kuvan yllätyksestä Twitter-tilillään, jossa siitä on tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja. Sosiaalisen median hitistä uutisoi muun muassa The Sun.

– En voi uskoa, että Aaron teki tämän pienen yökyläilypaketin minulle, jotta voin pitää sitää hänen luonaan siellä ollessani. Niin suloista, Tiegan kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Paketissa on muun muassa purukumia, hammasharja, kuivashampoo, pesusieni, suuvettä, kasvojenpuhdistuspyyhkeitä, hiusharja ja kuukautissiteitä.

Tiegan kertoo Twitterissä, että paketissa olivat kaikki hänen suosikkituotteensa, jotka hän kuitenkin usein unohti tuoda mukanaan.

"Mene naimisiin hänen kanssaan"

Sosiaalisessa mediassa miehen tekoa on ylistetty, ja useat naiset ovat tägänneet poikaystävänsä twiittiketjuun ilmeisesti vinkkinä. Tiegania kehotettiin pitämään poikaystävästään tiukasti kiinni.

– Mene naimisiin hänen kanssaan, kehotti eräs.

– Georgia, tällaisen miehen me tarvitsemme, kuvittele sitä, huikkasi toinen käyttäjä kaverilleen.

– Tuollaiset miehet ovat hyvin, hyvin, hyvin harvinainen rotu, nauroi eräs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Metro, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat