40 vuotta täyttävä Kim Kardashian poseeraa keskellä jättimäistä täytekakkua pikkuruiset bikinit yllään – fanit äimistyivät: "Näyttäisinpä itsekin tuolta…"

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kim Kardashian West täyttää ensi viikolla 40 vuotta ja poseeraa tyrmäävän upeana uudessa mainoskuvassa.

Supertähti Kim Kardashian West täyttää 21. lokakuuta 40 vuotta. Hänen kosmetiikkabrändinsä sosiaalisen median tileillä julkistettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa lähestyvän merkkipäivän kunniaksi mainos, jossa Kardashian West poseeraa synttäritunnelmissa.

Uutta kosmetiikkasarjaansa kuvassa mainostava tähti on sonnustautunut pikkuruisiin bikineihin ja poseeraa keskellä jättimäistä täytekakkua. 

– Kun kehitin tuotevalikoimaa, ajattelin opaalikiveäni, koska kivestä heijastuu niin monia eri värejä, jotka perustuvat valon taittumiseen, tähti kertoo kuvatekstissä tulevasta tuotesarjastaan, joka lanseerataan hänen syntymäpäivänään.

Huomion varasti kuitenkin Kardashian Westin tyrmäävä olemus, joka sai monet fanit ällistelemään sitä, voiko Kardashian West todella täyttää jo 40 vuotta.

– Siis kuinka monta vuotta hän täyttää... Toivon todella, että näyttäisin tuolta, kun täytän 40!

– 40? Kuka? Kim näyttää upealta!

– 40-vuotias ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä!

Kardashian West on toisinaan julkaissut sosiaalisessa mediassa faniensa riemuksi myös vanhoja otoksia vuosien takaa. Hiljattain hän julkaisi kuvan siskojensa Kourtneyn ja Khloén kanssa vuodelta 2006, eli ajalta ennen kuin sisarusten elämää seurattiin Keeping up with the Kardashians -realityssa, jonka päättymisestä perhe ilmoitti aiemmin syksyllä.

Viime kuukausina Kardashian West on saanut osakseen kuitenkin myös ikävämpää julkisuutta, kun avioliitto räppäri Kanye Westin kanssa on rakoillut. Vaikeudet alkoivat, kun kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä West piti kesällä kohua herättäneen puheen, jossa hän toi esille muun muassa aborttiin liittyviä yksityiskohtia, jotka saivat Kardashianin suunniltaan.

Pariskunta on sen jälkeen työskennellyt voittaakseen liittonsa vaikeudet. Kardashian julkaisi sunnuntaina omalla Instagram-tilillään liudan hyväntuulisia kuvia Coloradosta, missä pariskunta on viettänyt aikaa yhdessä neljän lapsensa kanssa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Vuonna 2014 avioituneella parilla on neljä lasta: 7-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja 1,5 vuoden ikäinen Psalm.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja