Kardashianien yllätyspäätös puhuttaa somessa – villit spekulaatiot käynnistyivät välittömästi: "Nyt tajuan, miksi he tahtoivat hiljentää Kanyen"

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Fanien spekulaatiot alkoivat välittömästi, kun Kardashianit ilmoittivat yllättäen lopettavansa tv-ohjelmansa.

Yksi aikakausi tulee päätökseensä, kun supersuositusta Kardashianin perheestä kertovan Keeping up with the Kardashians -sarjan tekeminen päättyy. Kim Kardashian-West ja Khloé Kardashian pudottivat uutispommin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa ja kertoivat perheen tehneen päätöksen sarjan lopettamisesta raskain sydämin ja yhteistuumin.

Ilmoitus käynnisti välittömästi spekulaatiot siitä, mitä kaikkea päätöksen taustalla piilee. Yhdeksi syyksi äkilliselle ja täysin puskista tulleelle päätökselle on spekuloitu Kimin ja aviomiehen Kanye Westin avioliiton ympärillä vellovaa draamaa.

Räppäri West aiheutti heinäkuussa massiivisen kohun, kun hän puhui vaalitilaisuudessaan pariskunnan yksityisistä aborttikeskusteluista ja haukkui myöhemmin Twitterissä vaimonsa ja anoppinsa.

Superparin on kirjoitettu saaneensa välinsä paremmalle tolalle kriisin jälkeen, mutta toisaalta parin liiton tilaa oli spekuloitu runsaasti jo ennen Westin aiheuttamaa kohua.

Brittilehti Mirrorin mukaan joissain spekulaatioissa parin ennakoitiin toukokuussa päätyvän avioeroon vuonna 2021 – siis samana vuonna kuin sarjan viimeiset jaksot nähdään.

– Olen melko varma, että Kanye antoi käskyn, Twitterissä ladattiin.

– Wau, Keeping up with the Kardashians loppuu. Nyt tajuan, miksi he tahtoivat hiljentää Kanyen, toinen kirjoitti.

Toinen teoria liittyy sisarusparven vanhimman siskon Kourtney Kardashianin heinäkuiseen ilmoitukseen. Khloén ja Kimin kanssa kireisiin tunnelmiin ja jopa käsirysyyn ajautunut Kourtney ilmoitti tuolloin jättävänsä sarjan ja sanoi suorat sanat siitä, millaista sen tekeminen on ollut

– En tuntenut enää itseäni enää tyytyväiseksi ja ilmapiiristä tuli liian toksinen, hän kuvaili viimeisimpiä tuntemuksiaan Voguen haastattelussa.

Jotkut arvelevatkin, että näkyvästi oman mausteensa sisarusten väliseen dynamiikkaan tuoneen Kourtneyn lähtö oli viimeinen naula perheestä kertovan sarjan arkkuun ja arvelivat Kourtneyn olevan tyytyväinen siihen, että koko sarja päättyy.

Myös Kris Jennerin ja Kanye Westin välien kiristymistä on spekuloitu syyksi sarjan päättymiselle. Villeimmät veikkaukset ovat, ettei "Kris Jong-uniksi" anoppiaan Twitterissä solvannut West tahdo enää päästää kameroita perheensä kotiin.

Mirrorin lähteiden mukaan West pitää anoppiaan avioliittonsa ongelmien syynä.

– Hän ymmärtää, ettei hän itsekään ole pyhimys, mutta yleisesti hänen suurin ongelmansa on Kris.

Osa puolestaan on varmoja, että kyseessä on perheen matriarkan ja managerin suunnitelma.

– Muistakaa. Paholainen työskentelee kovaa, mutta Kris Jenner vielä kovempaa. Sarjan lopettaminen on varmasti osa isompaa bisnessuunnitelmaa, Twitterissä pohdittiin.

Jotkut spekuloivat jopa, että tämä suunnittelisi sarjaa, jossa pääosassa olisivat hänen lapsenlapsensa.

– Joko olette valmiita Krisin spin off -sarjaan Keeping up with the grandkids?

Yksi teoria liittyy myös siihen, että Khloé Kardashian on tiettävästi palannut yhteen "pettäjä-exänsä" ja lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa. Thompson petti Kardashiania, kun tämä oli viimeisillään raskaana ja narahti myös myöhemmin siitä, että oli muhinoinut Kylie Jennerin parhaan ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Thompsonin käytös sai fanit raivon valtaan, joten Khloén päätös antaa exälleen uusi mahdollisuus, on pöyristyttänyt monia. Tämän vuoksi hänen ei myöskään uskota tahtovan kertoa yksityiselämästään yhtä avoimesti kuin aiemmin.

– Eli toisin sanoen Kim ei tahdo, että hänen ja Kanyen asioita näytetään, eikä Khloé tahdo näyttää suhdettaan Tristaniin. Hauskaa, että he molemmat tuomitsivat Kourtneyn siitä, että hän tahtoi elää yksityisempää elämää ja jättää ohjelman. Nyt he tekevät itse täsmälleen saman, Twitterissä kiteytettiin.

Keeping up with the Kardashians -sarja alkoi vuonna 2007. Sarjaa on tehty 14 vuotta ja 20 tuotantokautta sekä lukuisia spin off -sarjoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja