Kim Kardashian on voimaton miehensä viimeisimmän julkisen raivokohtauksen jäljiltä – People-lehdessä huolestuttava paljastus Kanye Westin tilasta

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen herättää huolta

Supertähti Kim Kardashian-Westin uutisoidaan olevan voimaton aviomiehensä Kanye Westin tilan mentyä jälleen pahempaan suuntaan.

Superjulkkis ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian-West ja räppäriaviomies Kanye West olivat kesällä avioeron partaalla, kun West aiheutti massiivisen kohun presidentinvaaleihin liittyvässä tilaisuudessa pitämällään puheella ja sitä seuranneella Twitter-raivoamisella.

Avioparin välien kerrottiin olevan jo paremmalla tolalla sen jälkeen, kun he lomailivat neljän lapsensa kanssa Karibialla ja viettivät sen jälkeen yhdessä aikaa myös Yhdysvalloissa. Viime viikolla West alkoi kuitenkin jälleen riehua Twitterissä ja julkaisi raivarinsa aikana muun muassa videon, missä hänen oletettiin virtsaavan Grammy-patsaansa päälle.

People-lehdelle puhunut lähde kertoo, että aviomiehen viimeisin raivari on saanut Kardashian-Westin tuntemaan itsensä voimattomaksi tilanteessa.

– Hän (West) on lopettanut lääkityksen. Hän oli luvannut Kimille jatkaa lääkkeiden syömistä edellisen välikohtauksen jälkeen ja teki useita lupauksina. Nyt ne lupaukset on kuitenkin rikottu, lähde kertoo lehdelle.

Vuonna 2014 avioituneella parilla on neljä lasta: 7-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja vajaan 1,5 vuoden ikäinen Psalm.

– Sama kuvio toistuu jälleen. Hän on todella heikoilla jäillä Kimin suhteen juuri nyt, jatkaa lähde.

– Kim tahtoo puolisona tukea häntä ja tekee kaiken mahdollisen, mutta Kanyen täytyisi myös itse huolehtia omasta terveydestään. Kim ei voi pakkosyöttää lääkkeitä hänelle tai tehdä hänelle mitään, mitä hän ei itse halua.

Edellisen kohun yhteydessä Kardashian-West pyysi julkisessa lausunnossaan ymmärrystä miestään kohtaan, jolla oli jo aiemmin diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Kardashian-West puhui miehensä sairaudesta myös vuotta aiemmin Vogue-lehden haastattelussa.

– Hänelle ilman lääkitystä oleminen ei ole todella vaihtoehto. Se muuttaa hänen persoonallisuutensa täysin, vaimo kertoi tuolloin.

Edellisen kriisin yhteydessä uutisoitiin, että todellisuudessa aviopari on asunut käytännössä kokonaan erillään jo vuoden verran.

– Hän (West) on muuttanut elämänsä täysin Wyomingiin eikä se ole se paikka, missä heidän muun perheensä elämä on, lähde kertoi kesällä perheen tilanteesta.

Lähteiden mukaan Kardashian ei haluaisi avioeroa Westistä, mutta Kardashianin perhe olisi kuitenkin sitä mieltä, että räppäri ylitti rajat liian henkilökohtaisilla paljastuksillaan perheensä yksityiselämästä. West puhui heinäkuussa kampanjatilaisuudessaan aborttikannastaan ja kertoi tunnekuohun vallassa, kuinka hän oli keskustellut vaimonsa kanssa abortista, kun tämä oli alkanut odottaa parin esikoistytärtä.

– Hän (Kardashian) ajatteli elävänsä loppuelämänsä hänen kanssaan, mutta tässä kohtaa hänen on oltava realistinen perheensä takia. Lapset ovat tärkein prioriteetti, lähde sanoi tuolloin US Weeklylle.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja