4-vuotias menehtyi tornadon tuhottua kotitalon – murtunut äiti jakoi kirjeen, jonka oli aikonut antaa lapselle tämän 18-vuotispäivänä: "Minulla on niin paljon unelmia varallesi"

4-vuotias Grayson menehtyi tornadon tuhottua hänen kotitaloaan. Murtunut äiti jakoi netissä kirjeen, jonka olisi halunnut lapsensa lukevan 18-vuotiaana.

Grayson Meadows menehtyi tornadon tuhottua hänen kotitaloaan. Murtunut äiti Danyelle Stone päätyi jakamaan netissä muistot, jotka olisi halunnut jakaa lapsensa kanssa tämän vartuttua, kertoo Times Free Press.

Jäi isänsä kanssa sortuman alle

Graysonin perhe joutui tornadon uhriksi, kun luonnonilmiöt kylvivät keväällä 2020 laajalti tuhoa Yhdysvalloissa. 4-vuotias Grayson jäi Mikey-isänsä kanssa sortuman alle, kun tornado pyyhkäisi heidän naapurustonsa läpi.

Sisko Christinen mukaan Mike herätti perhettään, jotta he voisivat paeta turvaan, kun asunnon seinä romahti. Vakavia vammoja saaneet isä ja poika kiidätettiin sairaalaan.

Graysonin ja isän tilanteesta kerrottiin myös medioissa. Myöhemmin Grayson kuitenkin menehtyi. Video sisältää kuvamateriaalia, joka voi järkyttää herkimpiä. Jos  julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Minulla on niin paljon unelmia varallesi..."

Hoidosta huolimatta Grayson ei selvinnyt. Hänen isänsä on edelleen sairaalahoidossa.

Äiti Danyelle kertoi lapsensa menehtymisestä Facebookissa. Samalla hän julkaisi kirjeen, jonka oli kirjoittanut raskaana ollessaan. Kirjeessä Danyelle kertoi olevansa 21. raskausviikolla ja viettävänsä itse 19. vuotispäiväänsä. Kirjeen kirjoittamisen hetkellä Grayson potki hänen vatsassaan.

Kirjeessä Danyelle kertoi toivovansa, että saisi olla poikansa 18-vuotispäivänä yhtä rakastunut tämän isään kuin lasta odottaessaan.

– Minulla on niin paljon unelmia varallesi. Toivon salaa, että näyttäisit isältäsi, Danyelle kirjoittaa.

– Rukoilen, ettet ole joutunut vaikeuksiin. Toivon, etten ollut liian suojeleva sinua kohtaan, kun kasvoit, mutta tiedä, että tein itse paljon typeriä asioita enkä koskaan kasvaessani jäänyt kiinni, joten saatan yrittää estää sinua tekemästä samoja virheitä kuin minä, hän sanoo.

Kirje. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

"Isäsi hyppi ylös alas ja hihkui, kun saimme tietää sinusta"

Danyelle kertoi kirjeessä, ettei ole vielä tavannut Graysonia, mutta tuntee tämän liikkeet ja rakastaa joka hetkeä valtavasti.

– Isäsi ja minä rakastamme sinua enemmän kuin mitään. Isäsi hyppi ylös alas ja hihkui, kun saimme tietää sinusta. Olet meille ihme, ja olen varma, että olet tehnyt yli sata tuhatta asiaa, joilla olet hämmästyttänyt minut 18 vuodessa. Rakastan sinua, Grayson. Tulet aina olemaan pieni poikani, Danyelle kirjoittaa.

Grayson pelasti henkiä elinluovutuksella

Kuolema ei ollut perheen ensimmäinen, sillä Mikey ja Danyelle ovat menettäneet lapsen myös vuonna 2017. Vaikka Graysonin elämä loppui aivan liian aikaisin, se oli äärettömän merkityksellinen.

– Kirjoitin tämän kirjeen Graysonille, kun odotin häntä. Hänen piti avata se 18-vuotispäivänään. Kun luen sitä nyt, tiedän, että asiat, joita toivoin hänen saavuttavan 18 vuodessa, hän saavutti neljässä, äiti kuvailee.

Grayson toimi kuolemansa jälkeen elinluovuttajana. Äiti kertoi Facebookissa, että esimerkiksi pojan sydän pelasti 3-vuotiaan lapsen hengen.

Lue myös:

    Uusimmat