Äiti poistui hetkeksi huoneesta – taapero putosi ikkunasta kohtalokkain seurauksin: "Oveen koputettiin kirjaimellisesti vain sekunteja myöhemmin"

8-vuotias lapsi tippui korkealta kalliolta: ”Turun kaupungin välinpitämättömyys oli koitua poikani hengenmenoksi" 0:56
8-vuotias lapsi tippui korkealta kalliolta Turussa kesäkuussa 2019.

Brittiäidin pahimmasta painajaisesta tuli totta, kun hänen 2-vuotias poikansa menehtyi tämän pudottua ikkunasta, kertoo muun muassa Metro-lehti.

Video: 8-vuotias poika tippui korkealta kalliolta Turussa. Pojan äiti kommentoi: ”Turun kaupungin välinpitämättömyys oli koitua poikani hengenmenoksi.".

Lapsen menetys on vanhemmalle loputtoman surullinen menetys. Chelsey sai kokea elämänsä suurimman menetyksen karmaisevalla tavalla, eikä nuori perheenäiti unohda tragediaa koskaan.

Taapero toimi vain sekunneissa

Chelsey Wall, 26, oli luvannut katsoa ystävättärensä kolmen lapsen perään tämän lähdettyä ostoksille. Hänen oma 2-vuotias poikansa T-Jay leikki iloisena ystävättären pienokaisen kanssa makuuhuoneessa.

Chelsey siirtyi makuuhuoneesta alakerran keittiöön, kun kodin oveen koputettiin.

– Oveen koputettiin kirjaimellisesti vain sekunteja myöhemmin, kun poistuin huoneesta, perheenäiti muistelee sydämen pysäyttävää hetkeä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ovella seisoi Chelseylle entuudestaan tuntematon ohikulkija, joka oli pistäytynyt ovelle järkyttävästä syystä. Hän kertoi nuorelle äidille, että oli löytänyt tämän pojan kovissa kivuissa itkemästä talon vierestä.

Poika menehtyi saamiinsa vammoihin

T-Jay oli vain sekunneissa onnistunut aukaisemaan makuuhuoneen ikkunan ja pudonnut.

Kriittisessä, mutta vakaassa tilassa ollut taapero kiidätettiin ambulanssissa lastensairaalaan. Pojalle annettiin kiireellisenä ensiapua, mutta T-Jayn aivot olivat pahoin vaurioituneet: niissä oli valtavaa turvotusta, mikä aiheutti hänelle useita kohtauksia.

Kuusi päivää myöhemmin pikkupojan tila huononi merkittävästi, ja hän menehtyi saamiinsa päävammoihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Chelseylle menetys oli valtavan suuri myös siksi, että hän kärsi pitkään lapsettomuudesta. Hän ei voi edelleenkään uskoa, että hänen ”pieni ihmeensä” ja silmäteränsä oli nyt poissa iäksi.

– Hän muutti koko elämäni. Saan kuitenkin voimaa siitä, että tiedän hänen katselevan minua tuolta jostain. Hän on sydämessäni aina kuolemaani saakka, Chelsey kuvailee valtavaa suruaan.

Tapaukseen liittyi epäselvyyksiä

Chelseyn mukaan hänen ystävättärensä makuuhuoneen ikkuna oli suljettuna, kun hän poistui huoneesta. Miten siis vain 2-vuotias poika oli saanut lasin auki kohtalokkain seurauksin?

Traagista putoamista tutkittiin myös viranomaisten taholta ja tapaus käsiteltiin oikeudessa.

– On epäselvää, miten ikkuna oli auki, mutta sen avaamis- ja sulkemislaite tai turvakahva oli rikki, Coroner Andre Rebello kommentoi kuulemistilaisuudessa.

Ystävätär oli ilmoittanut viallisesta laitteesta vuokranantajalleen kaksi viikkoa ennen Chelseyn pojan dramaattista menehtymistä.

Tutkinnan aikana selvisi, ettei Chelsey tiennyt viallisesta ikkunasta mitään, eikä näin ollen voinut varautua tapahtuneeseen.

– On vaikeaa vain kahdessa vuodessa kokea yksi onnellisimmista asioista ja lopulta joutua hautaamaan oma lapsensa. Tämä oli onnettomuus ja aion kirjata tapauksen tapaturmaisena kuolemana, Rebello kommentoi.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat