200 neliön venekorjaamon ullakko tuhoutui tulipalossa Tuusulassa

Noin 200 neliön suuruisen venekorjaamon ullakkotilat tuhoutuivat sunnuntaiaamuna syttyneessä tulipalossa Tuusulan Suokaarteentiellä, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.

– Ei ole ihmisille mitään vaaraa, mutta venekorjaamon ullakko on täysin palanut. Vahingot ovat kymmeniätuhansia euroja. Jatkamme sammutusta, iltapäivään menee nämä jälkiraivaukset, kertoo päivystävä palomestari Raimo Laakso.

Pelastuslaitoksen mukaan palo on saatu hallintaan. Sammutustöihin on osallistunut useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Raivaukseen ja jälkisammutustöihin arvellaan kuluvan vielä joitakin tunteja, päivystävä palomestari kertoi STT:lle puoli yhdentoista jälkeen.

Palomestarin mukaan hallissa olleet veneet onnistuttiin pelastamaan ulos, joten pahemmilta tuhoilta vältyttiin. Ullakon tuhojen kustannusarvio on kymmeniätuhansia euroja. Venehallissa ei palon alkaessa ollut ihmisiä. Ilmoituksen tulipalosta teki koiraa ulkoiluttanut ohikulkija, joka havaitsi hallista nousseen savun. Palon alkamissyyksi epäillään lämmityslaitteen toimintavikaa.

Lue myös:

    Uusimmat