Mainos

17-vuotias Wilma on ollut kadoksissa yli viikon – Ruotsin poliisi ratkaisun edessä: Murhasta epäilty poikaystävä täytyy esittää vangittavaksi tai vapauttaa tänään

Ruotsin poliisin täytyy tänään päättää, aiotaanko 17-vuotiaan Wilma Anderssonin murhasta epäilty poikaystävä vapauttaa, vai esittää vangittavaksi.

Anderssonin poikaystävä pidätettiin tiistaina murhasta epäiltynä. Poliisi uskoo, että epäilty murha on saattanut tapahtua jo viime viikon torstaina, milloin tyttö nähtiin viimeksi.

Poliisille satelee vihjeitä

Aftonbladetin tietojen mukaan Ruotsin poliisi on saanut runsaasti vihjeitä liittyen viikko sitten kadonneen Anderssonin katoamiseen.

Tyttöä etsitään yhä lukuisien poliisipartioiden ja vapaaehtoisten voimin. Ruotsin poliisi on kiitollinen saamistaan vihjeistä.

– Emme luonnollisestikaan voi paljastaa, millaisia vihjeet ovat, mutta ne on toki otettu tosissaan. Olemme hyvin kiitollisia niistä, sanoo Anna Göransson Ruotsin poliisista.

Ruotsin poliisi pyytää yhä vihjeitä Anderssonista.

– Tyttöhän oli kadoksissa useita päiviä ennen kuin ilmoitus tehtiin. Jos jollakulla on tietoa noista päivistä, kaipaisimme erityisesti vihjeitä siitä. Mutta otamme toki kaikki vihjeet kiitollisina vastaan, Göransson sanoo. 

Etsinnöissä ovat vapaaehtoisten lisäksi auttaneet myös puolustusvoimat. Poliisi on kuitenkin todennut, ettei mitään sellaista ole löytynyt, jonka voisi yhdistää Anderssoniin.

Poliisi löysi tiistaina etsintäalueelta parin palaneita kenkiä, mutta niitä ei voida varmuudella yhdistää Anderssonin katoamiseen liittyväksi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja