Poliisi taistelee kelloa vastaan löytääkseen viikko sitten kadonneen Wilman Ruotsissa – "Emme ole luopuneet toivosta, että löydämme hänet hengissä"

Ruotsin puolustusvoimat tarjoutui keskiviikkoiltana auttamaan 17-vuotiaan Wilma Anderssonin etsinnöissä. Etsinnöistä huolimatta tyttöä ei ole löydetty. 

Viikon kadoksissa olleen Anderssonin etsinnät jatkuivat eilen keskiviikkona poliisin ja Ruotsin puolustusvoimien voimin, kertoo Aftonbladet.

Poliisi oli ehtinyt jo keskiviikolta lopettaa etsinnät, kun maan puolustusvoimat tarjoutui illalla auttamaan. Etsinnät jatkuivat useilla alueilla, mutta kadonneesta ei löytynyt jälkeäkään.

– Poliisi ei ole löytänyt mitään, jonka voisi yhdistää Wilmaan, toteaa tiedottaja Stefan Gustafsson.

Torstaina etsinnät ovat keskittyneet Uddevallan kuntaan. Poliisi käyttää apuna etsinnöissä myös poliisikoiria ja drone-lennokkeja.

Poliisi on saanut myös kymmenittäin vihjeitä kadonneesta.

Kadonnutta nuorta naista on etsitty myös sosiaalisen median avustuksella:


Perjantaihin asti aikaa päättää epäillyn vangitsemisesta

Poliisi epäilee, että Andersson on murhattu, sillä tyttöä ei ole vieläkään löytynyt. Anderssonin poikaystävä pidätettiin tiistaina murhasta epäiltynä.

Tutkinnanjohtajan täytyy perjantaihin mennessä päättää, aiotaanko epäilty vangita. Tästä syystä viranomaiset työskentelevät nyt aikaa vastaan.

– Emme ole luopuneet toivosta, että löydämme hänet hengissä. Me työskentelemme taukoamatta.

– Mutta mitä pidempään tämä kestää, sitä todennäköisempää on, että rikos on tapahtunut, sanoo Gustafsson. 

Wilma Andersson nähtiin viimeisen kerran torstaina viime viikolla Walkeborgissa Uddevallan kunnassa. Kun tytöstä ei kuulunut moneen päivään, hänen perheensä ilmoitti hänet sunnuntaina kadonneeksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja