Toimitko näillä tavoilla? Voit olla varma, että ihmiset vihaavat sinua

1:24
Toimitko näillä tavoilla? Voit olla varma, että ihmiset vihaavat sinua

Oletko varsinainen kynnysmatto, vai kehutko saavutuksiasi sanomalla, ettei niissä "ole mitään kehumista"? Onneksi olkoon – joku pitää sinua varmasti ärsyttävänä! 

Oletko aina halunnut tuntea vähemmän ihmisiä? Ei hätää – jos seuraat tämän listan ohjeita, karkotat taatusti epämieluisat tuttavat läheltäsi – ja lopulta kaikki muutkin… Tunnetko sinä tällaisen ärsyttäjän?

Tee näin, ja muut vihaavat sinua taatusti!

 1. Kehu saavutuksiasi sanomalla, ettei niissä "ole mitään kehumista". Kaikki tietävät, miten hyvin olet suoriutunut töissä, joten on tärkeää vähätellä saavutustasi ja imeä näin muista lisää kohteliaisuuksia. Ihmiset alkavat pitää sinua ärsyttävänä kalastelijana ennen kuin huomaatkaan!
 2. Vihjaile, että tunnet merkittäviä ihmisiä. Anna muiden ymmärtää, että suhteidesi kautta olet kuullut juttuja "siitä yhdestä tyypistä". Älä mainitse ketään nimeltä ja muista alleviivata, ettet voi kertoa, kenestä "suuren profiilin julkimosta" on kyse.
 3. Koe, että olet parempi kuin muut. Muista myös näyttää se teoillasi ja eleilläsi. Jos joku ehdottaa palaverissa uutta ideaa, naurahda itseksesi, mutta älä selitä reaktiotasi enempää.
 4. Harrasta jatkuvaa Facebook-spämmäystä samasta aiheesta. "Hei, katso, tässä 8 kuvaa koirastani. Ja vauvastani. Ja itsestäni!" Muista myös julkaista lomaltasi päivittäin ainakin yksi ihana kuva aurinkorannasta.
 5. Harrasta Facebook-vaadintaa. Eikö sukulaisesi halua olla Facebook-ystäväsi? Saat hänet inhoamaan itseäsi vielä hieman lisää, kun otat häneen yhteyttä tekstiviestillä ja vaadit selitystä. Voit myös ottaa asian esiin kaikkien sukulaisten edessä sukujuhlissa! 
 6. Hanki liian vähän tai liian paljon seurattavia ja some-ystäviä. Kyllä – lähipiirissäsi todella on ihmisiä, joita raivostuttaa se, että sinulla on yli 600 Facebook-kaveria!
 7. Kerro liian henkilökohtaisia asioita. Jos kerrot juuri tapaamallesi ihmiselle kaiken, on mahdollista, ettet kuule hänestä enää. Se, että juoruat omat, siskosi ja sukusi asiat muille joko kasvokkain tai Facebookissa, saa tuntemattoman ihmisen todennäköisesti vain pohtimaan, mitä hänen asioistaan kerrot tuikituntemattomille ihmisille.
 8. Tenttaa muita. Jos haluat karkottaa ihmiset, vaadi heitä kertomaan kaikki itsestään ja pyydä perusteluja jokaiselle heidän sanomalleen asialle: "Ai, juot kahvia? Mikset teetä? Mikset syö lihaa? Miksi käyt kuntosalilla, kun voisit juosta?"
 9. Piilota tunteesi. Älä koskaan kerro kenellekään, mitä mieltä olet mistään. Ole tunteeton ja kylmä. Älä hymyile tai naura kenenkään jutuille.
 10. Ole liian mukava. Jos tunteettomuus ei ole sinun juttusi, voit kokeilla ovimattona toimimista! Ole aina samaa mieltä muiden kanssa äläkä koskaan suututa ketään. Suostu kaikkeen. Lisä-ärsytystä voit aiheuttaa huokailemalla, miten "aina uhraudut". 
 11. Käytä viesteissäsi aina hymiöitä. Muista kuorruttaa kaikki viestisi ainakin kahdeksalla emojilla – ethän halua vaikuttaa vaativalta!
 12. Hermoile kaikesta. Kehitä kriisi pienimmästäkin muutoksesta, vaatimuksesta tai suunnitelmasta. Muista hikoilla ja vatvoa suureen ääneen.
 13. Filtteröi kaikki selfiesi. Jos haluat ärsyttää ihmisiä, jaa itsestäsi päivän aikana 8 erilaista filtterein koristeltua kuvaa. Voit helposti yhdistää tämän kohdan tämän listan kohtaan numero neljä: "En osannut päättää, minkä poseerauskuvan valitsisin, niin laitoin kaikki 15!"
 14. Varmista, että kätesi on kätellessä kuin kuollut kala. Löysä lahnakättely karkottaa loputkin ihmiset läheltäsi!

Osittainen lähde: Businessinsider.com

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja