Mainos

10 ihanaa syytä: Isosisko on paras lahja, jonka olet koskaan saanut vanhemmiltasi

Isosiskosi on yksi elämäsi tärkeimmistä henkilöistä kaikista erimielisyyksistänne huolimatta. 

Isosiskosi ei osoita kateutta silloin, kun menestyt. Hän ei myöskään tuomitse sinua silloin, kun päätät maata koko päivän sohvalla. Hän tuntee sinut paremmin kuin kukaan ystäväsi, ja se asia, jos mikä, on omiaan tekemään isosiskostasi elämäsi tärkeimmän henkilön. EliteDaily-sivusto listasi syyt, jotka puhuvat isosiskojen puolesta. 

1. Hän johdatti sinut aikuisten maailmaan

Isosiskosi on opettanut sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää aikuisten maailmasta. Tähän liittyy muun muassa aikuisten käyttämien termien opettelu. Isosiskon avulla sait selville, miksi jotkut ihmiset syövät jälkiruoan makuuhuoneessa.

2. Hän kasvatti kärsivällisyyttäsi

Kun isosiskosi ystävät tulivat kylään, he joko sulkivat oven edestäsi tai pyysivät mukaan piiloleikkiin. Leikin seurauksena päädyit yleensä istumaan vaatekaapissa useamman tunnin, sillä kenelläkään ei ollut aikomustakaan etsiä sinua. Tämä, jos mikä, opetti sinulle kärsivällisyyttä.

3. Puhutte asioista suoraan

Sisko pysyy luonasi aina, vaikka puhut hänellä mitä tai miten tahansa. Siskon kanssa oleskelu on siis erittäin terapeuttista.

4. Hän auttoi löytämään työpaikan

Jos sinulla on isosisko, sinulla on myös hyvä mahdollisuus saada työpaikka. Siskosi kontakteiden ja hänen neuvojensa avulla sinulla saattoi olla muita ikäisiäsi paremmat mahdollisuudet haluamasi kesätyöpaikan saamiseksi.

5. Opetti sinulle muodista

Isosiskosi kauneusrutiineita seuratessasi opit meikkaamaan ja pukeutumaan muodin mukaisesti. Jos isosiskosi oli hyvällä tuulella, hän saattoi jopa lainata sinulle omia vaatteita tai meikkejään. Hän teki sinusta ”coolin”, koska halusi, että näytät tyylikkäältä hänen seurassaan.

6. Siskoon voi aina luottaa

Isosisko on oppinut kantamaan vastuuta. Voit luottaa häneen yhä, olipa sitten kyseessä äitisi syntymäpäivälahjan ostaminen tai lastenvahdin hankkiminen, isosiskoosi voi aina luottaa.

7. Hän on elämäsi guru

Hän, joka todella välittää siitä, mitä sinulle tapahtuu, antaa yleensä parhaita neuvoja. Hyvien neuvojen lisäksi pystyit käyttämään isosiskosi koulukirjoja helpottaaksesi elämääsi ja kopioida hänen aikoinaan tekemänsä kotiläksyt.

8. Hän valmisteli vanhemmat

Se, että jäit kiinni tupakanpoltosta tai tulit kotiin monta tuntia kotiintuloajan jälkeen, ei aiheuttanut vanhemmissasi suurta reaktiota, sillä he tottuivat näihin asioihin jo isosiskosi kohdalla. Saatoit vaikuttaa villin isosiskosi rinnalla jopa enkeliltä. 

9. Voit projisoida vihasi häneen

Siskollasi ei ole muuta mahdollisuutta kuin rakastaa sinua, vaikka hänen tekisi mieli heittää sinua puhelimella päin naamaa.

10. Tukee sinua ehdoitta

Kun kukaan muu ei suostunut ostamaan sinulle karkkia tai nauramaan tempuillesi, isosiskosi tuli hätiin. Hän on kannustanut sinua syntymästäsi lähtien, ja tekee niin myös tulevaisuudessa. 

Video: Katso videolta, miten hellyttävällä tavalla lapset ymmärtävät rakkauden. 

Lähde: EliteDaily

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja