Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Haaveissa täydelliset kuppikakut? Testaa helpot koristeluvinkit

Kuppikakut ovat maistuva jälkiruokaherkku, mutta niiden koristelu ei aina suju halutulla tavalla. Ammattileipurin vinkit helpottavat kotona kuppikakkujen kanssa tuskailevaa!

Jos kaipaat ideoita kuppikakkujen koristeluun, testaa nämä Georgetown Cupcake -yrityksen perustajan Sophie LaMontagnen vinkit!

Peruspyörre

Kuorrutteen pursottaminen voi aiheuttaa päänvaivaa, mutta helpolla pyöräytysliikkeellä herkku on pian koristeltu. Laita kuorrutetta pursotinpussiin ja aloita pursottaminen kuppikakun keskeltä. Jatka "ylöspäin" kuppikakun ympäri puristaen pussia kevyesti. Lopeta pyörre kuppikakun keskiosaan painamalla hieman voimakkaammin.

Ruusukuorrute

Valitse pursotusteräksi tähtitylla. Aloita pursottaminen keskeltä ja kierrä kuppikakkua ympäri niin kauan, että kuorrute peittää koko kuppikakun. Tuloksena on kaunis ruusulta näyttävä kuorrute.

Helppo suklaakuorrute

Jos kiire pukkaa päälle ja kaipaat superhelppoa niksiä, tee kuppikakuille nopea suklaakuorrute. Sulata kulhoon kaksi osaa suklaapaloja ja yksi osa täyskermaa. Kasta muffineiden laki kulhossa ja tuloksena on herkullisella suklaakuorrutteella varustellut kuppikakut.

Helpot koristelut

Kuorrutteiden päälle voit ripotella esimerkiksi nonparelleja, mutta mikään ei estä sinua murskaamasta vaikkapa lempisuklaapatukkaasi tai -karkkejasi ja ripottelemasta niitä kuppikakkujesi koristukseksi.

Erikoiskoristelut

Kuppikakkuihin saa ainutlaatuisuutta erityisten koristelujen avulla. Esimerkiksi sokerimassasta tai marsipaanista voi vaikkapa piparkakkumuoteilla ottaa irti kuvioita kuppikakkujen päälle.

Katso Popsugarin videolta, kuinka vinkit käytännössä toteutetaan:


Lähde:Yumsugar

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja