- Sulata pakastetaikina ohjeen mukaan. Ota täytteeseen tuleva voi pehmenemään huoneenlämpöön.
- Voitele muffinipelti. Painele voideltujen syvennysten pohjille ja reunoille ohuesti taikinaa. Kypsennä pohjia uunin keskitasolla 175 asteessa noin 10–12 minuuttia.
- Kun pohjat tulevat uunista, voit hieman lusikalla painaa pohjaa keskeltä alas, jos pohja on noussut liikaa.
- Anna pohjien jäähtyä, irrota varovasti hammastikkua apuna käyttäen jottei pohjat murru.
- Tee vaniljakastikejauheesta seos käyttämällä vain puolet nesteestä, joka ohjeessa mainitaan. Jos käytät kreemijauhetta, noudata pääosin ohjetta – pakkaukset vaihtelevat joten voit tässäkin laittaa ensin vähemmän nestettä ja lisätä mikäli tarvitsee. Tarkoitus on saada aikaan paksuhko seos.