Piknikin pelastava pastasalaatti
Julkaistu
Anu Heinaron helppo pastasalaatti on oiva lisuke piknikille.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- ½ kurkku
- 2 dl marinoituja salaattijuustokuutioita
- 2 rkl hienonnettuja yrttejä (esimerkiksi basilikaa tai persiljaa)
- 2 rkl salaattijuuston mausteöljyä
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Huuhtele valmis pasta kylmällä vedellä ja valuta lävikössä, jottei salaatista tule vetistä.
- Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Pilko kurkku ja yrtit.
- Nosta kaikki salaatin ainekset kulhoon ja valuta joukkoon myös mausteöljy.
- Sekoita salaatti varovasti sekoittaen ja anna sen maustua viileässä hetki ennen tarjoilua, jotta maut tekeytyvät rauhassa.
Resepti: Anu Heinaro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti