Zlatan Ibrahimovic vietti aikaa Putinin verikoiran pojan kanssa – yhteiskuvassa muikea hymy

Uransa päättänyt jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic oli lauantaina Abu Dhabissa seuraamassa vapaaottelun UFC 294 -tapahtumaa. Tilaisuuden jälkeen hän poseerasi yhteiskuvassa, jossa mukana oli myös Vladimir Putinin verikoirana tunnetun tshetsheenijohtaja Ramzan Kadyrovin poika Adam Kadyrov.

Ibrahimovic oli paikalla kannustamassa vastikään Venäjän kansalaisen, mutta Ruotsia aiemmin edustaneen Khamzat Chimaevin otteita. Nykyään Yhdistyneitä arabiemiirikuntia edustava Chimaev tunnetaan myös vanhemman Kadyrovin hyvänä ystävänä.

– Olen täällä tukemassa Khamzatia. Olen täällä nauttimassa UFC:stä. Toivon hyvää show'ta ja että kaikki nauttivat siitä, Ibrahimovic sanoi UFC:n Instagram-julkaisussa.

Ystävinä tunnetut Chimaev ja Ibrahimovic poseerasivat aiemmin tänä vuonna yhteiskuvassa. Tuolloin julkisen keskustelun aiheeksi nousi juurikin Chimaevin ja Kadyrovin läheiset suhteet. Nyt lauantaina otettuun kuvaan mahtui myös Kadyrovin 15-vuotias poika Adam. 

Adam Kadyrovia on kuvailtu tshetsheenimedioissa rohkeaksi nuoreksi mieheksi, joka on ottanut sotavankeja, ollut eturintamassa ja saanut palkinnon panoksestaan terrorismia vastaan. Hän on rikkonut ainakin yhdeksää venäläistä lakia.

Vanhempi Kadyrov on toiminut Tshetshenian johtajana jo yli vuosikymmenen ajan. Ihmisoikeusjärjestöt syyttävät Kadyrovia muun muassa murhista, omien kansalaisten vainoamisesta ja toisinajattelijoiden kidutuksesta. Chimaev oli myös julkaissut heti ottelun päättymisen jälkeen yhteiskuvan Kadyrovin kanssa.

Katso kuva alta. Ramzan Kadyrovin poika Adam on kuvassa kolmantena vasemmalta.

Lue myös:

    Uusimmat