Ystäväporukka teki järkyttävän löydön Airbnb-asunnon kylpyhuoneesta: "Lähdimme välittömästi"

Nainen teki järkyttävän löydön vuokraamansa asunnon kylpyhuoneesta 1:44
Videolla Kennedy kertoo ahdistavasta kokemuksestaan.

Kanadalaisnainen yöpyi 14 ystävänsä kanssa Airbnb:n kautta vuokratussa asunnossa, jonka kylpyhuoneesta ystävät löysivät piilotetun kameran.

Kennedy Calwell oli viettämässä 14 ystävänsä kanssa erään porukkaan kuuluneen 30-vuotissyntymäpäiviä. Ystävä oli juhlia varten vuokrannut porukalle yhteisen Airbnb-asunnon.

Yksi seurueen jäsenistä kuitenkin kertoi, että hänellä oli outo tunne siitä, että asunnossa oli piilotettuja kameroita, jotka seurasivat ystävysten liikkeitä. Muut kertoivat Kennedyn ystävän olevan vain vainoharhainen.

Nainen ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tarkisti taskulampulla kaikki asunnon suihkupäät, ovenkahvat, taulujen kehykset ja lopulta hänen epäluulonsa kävivät toteen. Kylpyhuoneesta löytyi piilotettu kamera.

Tapauksesta on uutisoitu laajasti ja siitä on kirjoittanut muun muassa New York Post, Yahoo! News ja News.com.au. Lisäksi Kennedy jakoi äskettäin videon TikTokiinsa, jossa häntä haastatellaan asian tiimoilta CTV News -kanavalla.

– Yksi kylpyhuoneen pistorasioista osoitti suoraan suihkuun, Kennedy kertoo julkaisemallaan videolla tapahtuneista.

TikTokissa videota on katsottu 7 miljoonaa kertaa.

Voit katsoa Kennedyn alkuperäisen videon artikkelin yltä.

Kamera osoitti suoraan suihkuun

Kennedyn mukaan yksi kylpyhuoneen pistorasioista ei toiminut. Tarkemmin tutkittuaan pistorasiaa porukka huomasi, että sen sisään oli kuin olikin piilotettu pienenpieni kamera.

Kennedy kertoo, että he kaikki panikoivat ja soittivat välittömästi poliisille.

– Lähdimme välittömästi talosta. Poliisit tarkistivat sen ja ottivat kamerat haltuunsa, Kennedy kertoo.

Samalla heitä kuitenkin hirvitti ja nolotti se, että kamera oli mitä ilmeisimmin tallentanut heidät suihkussa edellisenä iltana.

– Kenenkään ei tarvitsisi mennä lomalle ja kokea sitä, että heistä on mahdollisesti otettu alastonkuvia ja jaettu jonnekin verkkoon, Kennedy pohtii.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olin skeptinen, kunnes poliisit oikeasti löysivät kamerat, Kennedy paljastaa.

Asunnon omistaja siirtää vastuuta muualle

Kennedyn ja viranomaisten tekstiviestit todistavat, että kamerat on lähetetty tutkittavaksi ja analysoitaviksi. Myös asunnon omistajaa tullaan kuulemaan.

– Talon omistaja väittää, ettei tiennyt mitään piilokameroista, vaan he vuokrasivat asuntoa jollekin kolmannelle osapuolelle, Kennedy kertoo.

Videollaan Kennedy kehottaa aina tarkistamaan vuokratut asunnot piilokameroiden varalta.

– Kuunnelkaa myös vainoharhaista kaverianne, hän muistuttaa.

Airbnb on tiedottanut Yahoolle, että yhtiö on tietoinen tapahtumista.

– Kiellämme piilotetut kamerat kohteissamme ja tutkimme näitä syytöksiä. Vieras, joka yöpyi kyseisessä kohteessa on saanut täyden palautuksen, yhtiö tiedottaa.

Moni TikTok-käyttäjä kertoi Kennedyn videon nähtyään, ettei juuri tästä syystä halua yöpyä Airbnb:n kautta vuokratuissa kohteissa.

– Tämä on pahin painajaiseni, eräs käyttäjä kirjoitti videon kommentteihin.

– Tuo on iljettävää, kirjoitti toinen.

– Kaverisi intuitio osui kohdilleen, huomautti kolmas.

Lue myös:

    Uusimmat