Isän vuokraamaan Airbnb-kämppään piti mahtua neljä aikuista ja kaksi koiraa – naurusta ei tullut loppua, kun totuus selvisi

Neljän hengen perhettä odotti hulvaton yllätys, kun he saapuivat loman ajaksi vuokraamaansa taloon.

Neljän hengen perhe kohtasi hillittömän näyn saavuttuaan vuokrattuun lomakotiinsa kahden koiransa kanssa. Keefen perheelle kävi nimittäin hyvin pian selväksi, että he olivat vuokranneet hieman vääränkokoisen majapaikan, kertoo muun muassa Independent.

Perhe oli saattamassa Aidan-poikaa yliopistoon New Yorkiin, ja isä, JJ Keefe, oli varannut perheelle asumuksen heidän reissulleen. Keefen perheen saapuessa Adondiracksista vuokrattuun majapaikkaan selvisi kuitenkin, ettei isä ollut tehnyt tarpeeksi taustatyötä.

25-vuotias Kylie-tytär videoi oman ja veljensä hulvattoman reaktion asumukseen. Kumpikaan ei voinut pidättää nauruaan nähtyään pikkuruisen asumuksen. Video on kerännyt TikTokissa jo yli 32 miljoonaa katselukertaa. Katso perheen reaktio ja Airbnb-kämpän esittely yllä olevalta videolta!

– Isäni käsitti, että sinne mahtuu neljä nukkumaan, ja hinta oli halpa, joten hän varasi sen epäröimättä, Kylie nauroi Independentin mukaan.

Noin 10-neliöisen asumuksen ja sen 8-neliöisen parven nähtyään isä lähetti perheen nuoret hotelliin yöksi. Isä itse jäi vaimonsa ja kahden koiran kanssa pikkukotiin.

Lähteet: Reuters, Independent

Lue myös:

    Uusimmat