Yrittäjä kuvailee kohtaamistaan Porvoon ampujien kanssa – parrakkailla ja mustiin pukeutuneilla henkilöillä oli tuima katse: "On tiettyjä ihmisiä, jotka ovat vain häijyn näköisiä"

Porvoon ampumisesta epäillyt ovat MTV Uutisten tietojen mukaan veljeksiä. Vanhempi veljeksistä on Suomen ja Ruotsin kaksoiskansalainen. Nuorempi epäillyistä taas on Ruotsin kansalainen.

Porvoolainen yrittäjä Markus Lahtela käveli epäiltyjä vastaan Porvoossa lauantai-iltapäivänä. Näin Lahtela kertoo kohtaamisestaan epäiltyjen kanssa:

– Kaksi tummiin pukeutunutta hahmoa käveli vastaan. Molemmat olivat aika saman kokoisia, parrakkaita, tummat hiukset ja pelkkään mustiin pukeutuneita. Silmin nähden häijyn oloisia tyyppejä.

Näin yrittäjä kuvailee epäiltyjen ulkonäköä

Epäillyt eivät puhuneet mitään, ja molemmilla oli tiukat ilmeet kasvoillaan. Heidän poikkeuksellinen olemuksensa kiinnitti Lahtelan huomion, joka tunnisti epäillyt illan uutisista samoiksi henkilöiksi.

Lahtela luonnehtii epäiltyjä raamikkaiksi, 185 senttiä pitkiksi ja 100-kiloisiksi sekä hyvin saman näköisiksi keskenään.

– On tiettyjä ihmisiä, jotka ovat vain häijyn näköisiä. Nämä olivat juuri sellaisia, Lahtela toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat