YouTuben eniten tienaava tähti on vain 8-vuotias – ansaitsee kymmeniä miljoonia leikkimällä leluilla

1:26

YouTuben eniten tienaama tähti on 8-vuotias Ryan, jonka videoilla arvioidaan pääasiassa erilaisia leluja.

Katso video: Tältä näyttää maailman tienaavimpien tubettajien lista!

Ryan ToysReview-kanava YouTubessa on huippusuosittu ja se on tehnyt nuoresta tähdestään miljonäärin ja koko YouTuben eniten tienaavan sisällöntuottajan.

Miljoonia mainostuloilla

Ryanin tulot ovat tuplaantuneet viime vuodesta ja tänä vuonna hänen ansionsa YouTuben kautta ovat jopa 22 miljoonaa dollaria. Talouslehti Forbesin mukaan noin 21 miljoonaa tuloista on kertynyt ennen videoita näytettävistä mainoksista ja jäljelle jäävä miljoona sponsoroiduista julkaisuista.

Koska Ryan on vielä niin nuori, 15 prosenttia hänen tuloistaan talletetaan pankkitilille, johon hän pääsee käsiksi tultuaan laillisesti aikuiseksi.

Ryanin vanhemmat perustivat pojalleen YouTube-kanavan maaliskuussa 2015, kanavalle ladataan video lähes päivittäin ja tällä hetkellä sillä on yli 17 miljoonaa tilaajaa. 

Videolla lapset maistavat sitruunaa. Artikkeli jatkuu videon alla.

NBC kysyi Ryanilta, miksi hän uskoo lasten pitävän hänen videostaan.

– Koska olen viihdyttävä ja hauska, Ryan vastaa.

Perheyritys

Ryanin videot ovat niin suosittuja lasten keskuudessa, että videoissa esiintyvät lelut saatetaan myydä loppuun välittömästi. Yhdysvaltalainen kauppaketju Walmart lanseerasi lisäksi Ryan’s World -nimeä kantavan lelu- ja vaatelinjan, jonka uskotaan lisäävän Ryanin tuloja entisestään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Ryanin siskot ja vanhemmat esiintyvät tämän kanavan videoissa sekä omalla kanavallaan, joka kantaa nimeä Ryan’s Family Review. Perhe muun muassa testaa erilaisia tieteellisiä projekteja. Projektista on tullut siis varsinainen perheyritys.

Lähde: BBC  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja