Äiti kauhistui: 7-vuotiaan tyttären älykellosta kuului vieraan miehen ääni – "Älä kerro isällesi, astu vain autoon"

7-vuotias sai erikoisia viestejä elektroniseen rannekelloonsa 1:32

Amerikkalaistytön älykellosta alkoi kuulua yllättäen mystisiä ääniä, joissa vieras mies kehotti tyttöä nousemaan autoon. Äänille ei olla vieläkään löydetty syytä, kertoo aiheesta uutisoiva CNN.

Tiffany Berney osti 7-vuotiaalle tyttärelleen Makkenna Berneylle pinkin älykellon turvallisuussyistä. Kellon avulla äiti pystyi nimittäin seuraamaan lapsensa sijaintia ja ottaa häneen yhteyttä.

– Jos hän ei vastaa kymmenessä sekunnissa, se [kello] vastaa automaattisesti, jotta voin kuulla taustaäänet varmistaakseni, että kaikki on hyvin, Tiffany kertoo paikalliselle medialle

Kello oli toiminut moitteettomasti, kunnes viime torstaina matkalla kouluun tapahtui jotakin outoa. Makkennan kello alkoi soittaa outoja viestejä. Tuntematon ääni puhui tytölle.

– Sain häneltä puhelun, jossa hän sanoi, että hänen kellonsa teki hassuja ääniä ja oudot ihmiset puhuivat hänelle sen kautta. Ajattelin vain, että ’no, hän ylireagoi. Vanhimpani on säikäyttänyt hänet jostakin’. Sitten hän soitti sen ja kertoi minulle siitä ja tajusin, että se on totta, Tiffany kertoo.

"Astu vain autoon"

Ääni kuulosti vieraalta, houkuttelevalta mieheltä. Tiffanyn mukaan ääni sanoi muun muassa, että ”haluan vain leikkiä, älä kerro isällesi. Astu vain autoon”.

– Voin edelleen kuulla miehen äänen päässäni juuri nyt, Tiffany sanoo.

Ei ole varmuutta oliko kyseessä sieppausyritys, hakkerointi tai vain häiriö tai puhuiko ääni oikeasti Makkennalle.

Älykelloa myyvä yritys kertoo, ettei ole varma, miten vahvistamaton kolmas osapuoli on pystynyt yhdistämään laitteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat